Vergadertafels

Ontdek onze kantoortafels. Deze zijn speciaal ontworpen om uw vergaderingen tot een goed einde te leiden. In een vergaderzaal oppert men volle concentratie en moet iedereen toegewijd zijn aan het onderwerp dat behandeld moet worden. Bekijk zeker ook onze vergaderstoelen.

In de categorie Vergadertafels bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft basic, Paperflow, eurokraft pro, Tojo.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
25
25
1120
1120
-
Relevant
Aantal artikelen: 84

Kantoortafels: De juiste plaats voor uw belangrijkste gesprekkenDe grootste beslissingen in de economische en menselijke geschiedenis hebben altijd plaats gehad aan een soort multifunctionele tafel. Vergadertafels zijn immers de spil van belangrijke onderhandelingen, intensieve werkeenheden en belangrijke presentaties. Het is niet alleen om deze reden dat u zich bij het maken van uw keuze een aantal precieze vragen moet stellen.Waarvoor gebruik ik welke vergadertafel?Terwijl uitgebreide vergadertafels met een passende uitstraling in de eerste plaats thuis zijn in de vergaderzaal, moet u ook kleinere modellen in andere delen van het bedrijf plaatsen.Vergadertafels zijn onmisbaar in een onderneming. Maar geen vergadertafels zonder vergaderstoelen. Deze hebben wij ook in ons assortiment. Ontdek ook onze statafels waarmee u uw klanten kunt ontvangen alvorens ze naar de vergaderzaal gaan. Wilt u het iets comfortabeler aanpakken kunt u nog steeds onze barstoelen: bekijken. Wij hebben verschillende soorten stapelstoelen die het vergaderen aangenaam maken.

Multifunctionele tafels dragen over het algemeen niet voor niets hun naam en kunnen vrijwel overal worden gebruikt waar gesprekken of denkwerk moet worden gedaan. Tot slot moet u een aantal tafels reserveren voor seminars, conferenties, evenementen en vergaderingen, die u kunt organiseren op basis van uw zitplaatsvereisten.Waar moet ik rekening mee houden bij het selecteren van vergadertafels?Vergadertafels hebben een hoog symbolisch gehalte. Met hun grootte, hoogwaardige uitstraling en vorm willen ze suggereren dat daar belangrijke besluitvormers samenkomen. Het hangt allemaal af van de subtiliteiten. De grootte van de tafel moet perfect op de ruimte zijn afgestemd; de beschikbare ruimte moet ruim zijn, maar niet te royaal.Er is echter geen speelruimte met de uitstraling: het moet aantrekkelijk en stijlvol zijn, wat eenvoudig te bereiken is met hoogwaardige tafelbladen en mooi vormgegeven frames.Ook de basisvorm van de tafel is opvallend: ronde en ovale modellen staan voor gelijkwaardige samenwerking en zijn geschikt voor arbeidsintensieve bijeenkomsten. Klassieke hoekvormen passen bij hiërarchische classificaties, maar zijn ook zeer geschikt voor lezingen en presentaties.Nadat u deze selectiecriteria heeft aangevinkt, is de volgende stap het samenstellen van geschikte stapel- en vergaderstoelen. Graag adviseren wij u hierover en ook over ons aanbod tafels van beproefde merken. Praat op elk moment met ons.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Beschermmatten | Ladeblokken | Dienbladwagens | Zwenkarmen | Kabeldoorvoeren | Kledingkasten | Dauphin stapelstoelen | TrendOffice kantoorstoelen