Vatentransport

Gevaarlijke stoffen worden vaak in vaten opgeslagen. Met intelligente producten, zoals vatenklemmen, vatensteekwagens en vatenheffers wordt het veilig hanteren van vaten op het werk veel eenvoudiger. Roestvast staal en andere hoogwaardige materialen bieden u daarbij de beste industriële kwaliteit. En dat betekent meer bescherming voor mens en milieu.

In de categorie Vatentransport bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, eurokraft basic, Pfeifer.

Relevant
Aantal artikelen: 90

Vatenklemmen voor een veilig transportZe zien er onschuldig uit, maar ze hebben het in zich. Voor het hanteren van vaten met gevaarlijke stoffen heeft u veel gevoel nodig en de juiste toebehoren, zoals een vatenklem, vooral als u het vat van A naar B wilt brengen. Terwijl wij het aan u overlaten om met gevoel om te gaan met vaten, kunt u de benodigde producten, zoals een vatenkieper, vatenwagen of vatengrijper bij kaiserkraft halen. Of misschien is een vatensteekwagen of vatenheffer meer iets voor u.Alles voor een veilig transport met vatenklemmen, vatensteekwagens en meerDe eenvoudigste manier om iets te transporteren is met een vatenroller of vatensteekwagen met of zonder handvat. Met vatenrollers kunt u zelfs bij het transport van zware goederen goed manoeuvreren. Of u kunt een vatenwagen nemen. Hiermee kunt u één of meteen twee vaten vervoeren. Als er om welke reden dan ook vloeistof verloren gaat tijdens het hanteren van de vaten onderweg, zorgt de geïntegreerde opvangbak ervoor dat dit geen schade veroorzaakt.Als u rijdt, doet u dat dan met een stapelaar of kraan? Geen probleem met onze vatenklem, vatengrijpers, vatenheffers en vatenkiepers. Vatenkiepers doen wat hun naam zegt en zijn verkrijgbaar als stationaire en mobiele versie. Zo hebben uw medewerkers alles onder controle, zelfs bij het vullen en legen van zware vaten. Het is nog comfortabeler met pompen en oliepompen uit onze winkel.Gasflessenwagen met beveiliging of vatenwagens?Wat geschikt is voor een vat, zoals bijvoorbeeld vatenklemmen en vatenkiepers, hoeft bij lange na niet bij een gasfles te passen. Gasflessen passen in ieder geval bij onze gasflessenwagens. Dankzij de cilinderbeveiliging blijft de lading ook in krappe bochten stevig op zijn plaats.Naast de vathandeling vindt u bij kaiserkraft ook vele andere transportmiddelen en -wagens voor diverse ladingen, tanks, tonen en vaten voor een veilige opslag en alles wat u nodig heeft voor de omgang met gevaarlijke stoffen.


Wij adviseren u graag!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Hijsvoorzieningen | Natplakband | Aluminium-Kisten | Wielen-Voor-Transport-Apparaten | Digitale-Weegschalen | Telweegschalen | EUROKRAFT-Verzamelwagens | Magnetoplan-Transportrollers