Gereedschapswagens

Al uw materiaal perfect en zonder problemen opbergen? Geen enkel probleem met een van de vele soorten gereedschapswagens die kaiserkraft biedt. Geniet van de voordelen van het probleemloos verplaatsen van uw werkmateriaal, waar uw werkplek zich ook mag bevinden.

In de categorie Gereedschapswagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: ANKE, HAZET, eurokraft pro, eurokraft basic, LISTA, Treston.

Relevant
Aantal artikelen: 39

Gereedschapswagen: de werkplek op wielenGereedschapswagens bieden de perfecte combinatie van organisatie en efficiëntie. Met elke extra stap die een medewerker moet zetten om bij hun gereedschapsvoorraad te komen, neemt de tijd die nodig is voor een taak toe. Bovendien is een gereedschap karretje niet alleen een verstandige oplossing voor het optimaliseren van werkprocessen. Ze zorgen ook voor een perfect uitgeruste werkplek die flexibel kan worden aangepast aan de eisen voor uw project.Wat zijn de voordelen van een gereedschap kar?Gereedschapskarretjes zijn dé oplossing voor werktaken die niet gestandaardiseerd zijn, maar veel verschillende gereedschappen of componenten nodig heeft. Kies bijvoorbeeld voor een gereedschapswagen in de garage, een elektrische gereedschapswagen of een inklapbare gereedschapswagen voor eenmalige productie en individuele montage. Bij kaiserkraft snappen we dat elke gereedschapsbehoefte anders is.Koop uw gereedschapswagen bij kaiserkraftOmdat u bijvoorbeeld tijdens het onderhoud van de auto voortdurend in beweging bent en in nieuwe posities werkt, is het natuurlijk ideaal als uw gereedschap en onderdelenvoorraad direct met u meegaan. Dankzij lichtlopende rollen en een transportvriendelijke productie is dat bij mobiele, kleine gereedschapswagens geen probleem.Ook professionele gereedschapssets zijn bij ons verkrijgbaar in uitvoeringen met shadowboards, die direct in de laden van de gereedschap kar kunnen worden geplaatst. Dankzij de mogelijkheid tot volledig uitschuiven kunt u het benodigde gereedschap direct vinden en is uw werkplek altijd netjes in orde. Absolute vrijheid van ontwerp en organisatie wordt geboden door de basiswagens, die u in modules kunt aanvullen en uitrusten, bijvoorbeeld met individuele ladeverdelers of inserts voor kleine onderdelen. Deze basiswagens bieden ook het voordeel dat iedere medewerker zijn of haar werkplek met de bijbehorende inzetstukken, legborden en panelen zelf optimaal kan inrichten en dat met slechts enkele eenvoudige stappen, steeds weer opnieuw.


j


Als u hulp nodig heeft bij het kopen van een gereedschapskar of bij de samenstelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kunststof opvangbakken | Aluminium transportboxen | Steekwagens | Wielen voor transportapparaten | Kleefetiketten | Hijsvoorzieningen | ANKE gereedschapswagens | Kongamek-materiaalwagens