Zakken

Zakken en verpakkingen voor de meest uiteenlopende toepassingen – hier vindt u alles voor verpakken, vullen, presenteren en verzenden. Van praktische zakken met druksluiting en staande zakken tot noppenzakken en buisfolies: koop nu verpakkingszakken hier in onze online shop!

Verpakkingszakken: multitalenten voor veelzijdige verpakkingsdoeleindenVerpakkingszakken zijn de allrounders voor verpakken en inpakken: ze houden onderdelen bij elkaar, zorgen dat goederen vers blijven, houden alles netjes en zorgen vooral voor veiligheid tijdens de verzending.Welke zakken en verpakkingstassen zijn verkrijgbaar?We hechten veel belang aan veiligheid en kwaliteit – maar ook aan een prettige hantering. Naast de klassieke standaardzakken hebben we ook duurzame alternatieven van gerecycled materiaal, biologische kunststof of papier in ons brede assortiment:  • Hersluitbare zakken met druksluiting voor kleine voorwerpen en reserveonderdelen, toebehoren, documenten, textiel of levensmiddelen bieden optimale bescherming tegen stof en vocht. Zakken met een etiketveld vergemakkelijken een snelle identificatie van de inhoud dankzij de duidelijke etikettering. Dankzij de schuifsluiting zijn uw producten snel en luchtdicht afgesloten. Ook perfect voor vliegreizen!

  • Open platte foliezakken zijn ideaal om orders te verzamelen, te groeperen en te bewaren. Platte zakken houden de boel netjes in het magazijn, dienen als stof- en oppervlaktebescherming, en kunnen in een handomdraai worden verzegeld met tiewraps of plakband. Lichte zakken met een foliedikte van 25 µm zijn ideaal voor het bewaren van kleine onderdelen en reserveonderdelen en voor het portioneren van levensmiddelen. Platte zakken met een foliedikte van 50 µm kunnen worden gebruikt voor het verpakken, beschermen en presenteren van documenten, lederwaren en textiel. Zakken met een dikte van 100 µm zijn de perfecte bescherming tegen stof en vocht voor gevoelige goederen in het magazijn.

  • Zakken voor levensmiddelen en thermische zakken garanderen de koudeketen voor een temperatuurstabiele verzending van levensmiddelen, farmaceutische producten en andere gevoelige goederen.

  • Noppenzakken bieden een optimale beschermingslaag voor schokgevoelige goederen tijdens de verzending en in het magazijn. Dichte zakken gemaakt van 3-laags LDPE-folie bieden een uitstekende dempende bescherming voor platte voorwerpen zoals fotolijsten of notebooks. Meerdere producten in één kartonnen vouwdoos verpakken tijdens verzending? Met 2-laags noppenzakken kunnen meerdere verzendartikelen tegelijk worden verzonden.

  • Papieren zakken zijn een moderne en duurzame oplossing voor het verpakken en bewaren van levensmiddelen, kruiden of monsters. Met een stabiele blok- of kruisbodem en gemaakt van scheurvast kraft- of natronpapier kunnen ze ook worden gebruikt voor zware groenten en fruit.

  • Buisfolies voor gebruik met foliesealers voor verschillende productlengtes en -geometrieën maken nauwkeurig passend verpakken eenvoudig.

  • Zakken met zijvouwen en dooszakken voor de voering van kartonnen vouwdozen of gaasboxen optimaliseren de verzending van transportgoederen van elk volume.


Verpakkingszakken kopen: hoe kies ik de beste zak?Dit hangt in de eerste plaats af van de verpakkingssituatie: Er zijn wettelijke voorschriften voor levensmiddelen en verse producten, en niet elke foliezak kan hier worden gebruikt. In het algemeen geldt echter het volgende: als uw product moet worden beschermd tegen vuil, vocht of stoten, zijn folie-alternatieven aan te raden. Papieren verpakkingszakken daarentegen zijn visueel aantrekkelijk en suggereren duurzaamheid en ecologisch bewustzijn bij de klant.Over het algemeen is de pasvorm het belangrijkste kenmerk. Kleine onderdelen mogen niet wegglijden in de zak omdat ze dan andere inhoud van de verpakking kunnen beschadigen. Belangrijke documenten kunnen niet buigen in een DIN-zak. Noppenzakken kunnen hun werk als airbag alleen goed doen als ze precies om het pakket passen.Om ervoor te zorgen dat uw goederen niet alleen veilig maar ook kosteneffectief aankomen, hebben we tips en trends op het gebied van verpakkingen voor u verzameld. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.