Stapelbak van plaatsstaal

Stalen opvangbakken, stalen magazijnbakken of gaascontainers. Bekijk zeker al onze groot volume magazijnbakken op onze website. Van stalen bakken tot metalen opbergbakjes, alles hebben wij in ons assortiment. Stalen stapelbakken zijn onmisbaar in een bedrijf en zorgen voor meer ordelijkheid. Onze stalen opbergbakken hebben een uitstekende stevigheid.

In de categorie Stapelbak van plaatsstaal bieden wij u producten van de volgende merken aan: Heson, Eichinger, eurokraft pro.

Relevant
Aantal artikelen: 121

Stalen stapelbakken en gaascontainers: ruimte benutten, overzichtelijk opslaan en veilig vervoerenHoe kwam New York eigenlijk aan zijn wolkenkrabbers? Welnu, als oppervlak kostbaar wordt, dan bouw je in de hoogte. Wat betekent dat voor productie, opslag en transport? In principe hetzelfde, dus allerlei soorten goederen worden gestapeld. Een centraal aspect hierbij is mobiliteit. Bij kaiserkraft vindt u een uitgebreid assortiment gaasboxen en stalen stapelbakken in verschillende afmetingen, materialen en uitvoeringen. De bakken zijn zodanig gefabriceerd dat ze op elkaar kunnen worden geplaatst, in elkaar passen en aan kraanogen kunnen worden gehangen en verticaal worden opgetild. Het productassortiment is zeer breed en biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen in het bedrijf, van productie en opslag tot levering en de presentatie van goederen in de verkoop.Gaasboxen en verzamelbakken: robuust en doordacht gebouwdLogistiek in perfectie – misschien denkt u hier niet meteen aan als u naar de producten kijkt, maar hier hebben we wel mee van doen. Er kunnen bijvoorbeeld in gevouwen toestand maximaal 20 gaasboxen worden gestapeld en drie gaasboxen als ze beladen zijn. Er zijn uitvoeringen verkrijgbaar in verschillende hoogtes voor hetzelfde grondoppervlak. Voor de presentatie van goederen hebben wij ook modellen met vakindeling in ons assortiment. Vorm volgt functie: twee gelaste gaasboxen in een lage uitvoering, zijn, als ze op elkaar zijn gestapeld, net zo hoog als een box die voldoet aan de EUR-norm. Verzamelbakken zijn zo ontworpen dat ze het laadvlak van een vrachtwagen optimaal benutten. Variatie: stalen stapelbakken met verschillende wandhoogtes zijn in op elkaar afgestemde oppervlakken te gebruiken voor draagvermogens van 500 – 2000 kg. Bij dit alles geldt natuurlijk: de inrijhoogtes zijn aangepast aan de gebruikelijke hijs- en transportmiddelen.Stalen magazijnbakken: het gebruiksdoel bepaalt de technische uitvoeringWilt u klein materiaal opslaan? Bakken met dichte wanden zouden dan de juiste keuze zijn. Wilt u ook toegang tot de opgeslagen goederen als de gaasboxen op elkaar zijn gestapeld? Een stalen bak met deksel komt dan in beeld. U slaat buizen of dragers op? De heftruck transporteert ze in een open stapelframe veilig van A naar B.U bent nu aan zet. Kies uit een keur van mogelijkheden de voor uw bedrijf optimale oplossing uit, wij hebben ook meer dan opslagbakken. U zoekt nog de juiste hefapparaten? Wilt u ondersteuning bij de planning van uw magazijninrichting? Neem dan contact met ons op. Wij bij kaiserkraft staan u graag met raad en daad terzijde.