Werkplatformen

Onze werkplatformen hebben de beste kwaliteit. Deze platformen kunt u gemakkelijk gebruiken in uw bedrijf en zorgen ervoor dat u de eenvoudige montages simpel kunt oplossen. Met deze montageplatformen kunt u alles goed monteren in uw bedrijf. Ga op zoek naar het perfecte werkplatform voor u!

In de categorie Werkplatformen bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, MUNK, KRAUSE, Altrex, Layher, Telesteps.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Platformlengte
Relevant
Aantal artikelen: 18

Ontdek handige werkplatformen voor uw bedrijfOntdek ons aanbod werkplatformen en trappen! Deze hebben allemaal een uitstekende Duitse kwaliteit en worden in heel veel bedrijven gebruikt. In de collectie vind je diverse werkplatformen met verschillende hoogtes en stevigheid. Neem ook een kijkje bij onze trappen. Deze worden gezien als zeer sterk en robuust. U kunt de trappen en werkplatformen op gewenste hoogte instellen.Welke vloer heeft uw werkplatform nodig?De ruimtelijke omgeving speelt een belangrijke rol bij het kiezen van de bodem van een werkplatform. Speciaal voor schilderwerkzaamheden of in de machinebouw kunnen vloeistoffen als verf en olie leiden tot een verhoogde kans op uitglijden. We raden u daarom aan om een bewuste keuze te maken voor de vloer van uw werkplatform. Hieronder laten we u de voordelen van de verschillende varianten zien:- Zeefdruk: plaatmateriaal met antislip oppervlak is bijzonder sterk en kan voor verschillende toepassingen in magazijn en bedrijf worden gebruikt.


- Geprofileerd rubber: antislipwerking is met geprofileerd rubber gegarandeerd. Ook bij snelle bewegingen behoudt u met dit materiaal vaste grip.Rooster: vloeistoffen kunnen wegstromen en hopend zich niet op aan de oppervlakte. Dit vermindert het risico op uitglijden.


- Geprofileerd aluminium: het geribbelde patroon aan de oppervlakte zorgt voor de antislipfunctie. Een werkplatform van aluminium kan vanwege het geringe gewicht bovendien eenvoudig worden vervoerd.Welke varianten worden aangeboden?Omdat wij ook willen voldoen aan ergonomische eisen, bieden wij u met onze EUROKRAFT-werkplatforms in hoogte verstelbare modellen aan. Verschillen in lengte tussen uw medewerkers kunnen op deze manier eenvoudig worden vereffend. Met de QUIPO-werkplatforms bieden wij u bovendien de mogelijkheid om platformmodules individueel te combineren. Naast modules met een trap zijn er verlengingen voor platformen en hoekmodules. Hierdoor wordt u in staat gesteld om snel in te spelen op verschillende omstandigheden qua werk en ruimte. De modulevariant is bijzonder geschikt voor schilderwerkzaamheden en als montageplatform, want hij zorgt voor een bijzonder hoge standvastigheid. Alle werkplatforms zijn verkrijgbaar in verschillende vaste hoogtes resp. verstelbare hoogtes, breedtes en lengtes waarop u hier kunt filteren. Tip: voordat u uw klimhulp kiest, maak een onderlinge vergelijking. Werken op een platform is altijd veiliger dan op een ladder. Steigers zijn ook geschikt voor werken op hoogte.