Verkeersspiegels, veiligheidsspiegels

Meer overzicht, meer veiligheid met verkeersspiegels. Verkeersspiegels zorgen voor een beter zicht op verkeerswegen, het fabrieksterrein en in de fabriekshal. Op die manier kunnen zij ongelukken voorkomen. Ontdek verkeersspiegels in verschillende uitvoeringen bij kaiserkraft – van convexe spiegels tot panoramische spiegels en industriële spiegels.

In de categorie Verkeersspiegels, veiligheidsspiegels bieden wij u producten van de volgende merken aan: Vialux, eurokraft pro.

Uw filters
Relevant
Aantal artikelen: 44

Verkeersspiegels voor veiligheidBij uitritten die moeilijk te overzien zijn of onoverzichtelijke bedrijfsgebieden is het vaak niet mogelijk om op het eerste gezicht te zeggen of de weg vrij is. De oplossing: een verkeersspiegel kopen kan het zicht verbeteren door gevaarlijke punten te spiegelen.U herkent verkeersspiegels aan de typische rood-witte veiligheidsmarkering, de zogenaamde ’blikvangrand’. Dit heeft een dubbele functie: het trekt de aandacht en maakt duidelijk dat het een spiegel is die de omgeving op een vervormde manier weergeeft. Deze weergave varieert naar gelang het product:  • Afhankelijk van de grootte en de vorm van de verkeersspiegels, wordt een verschillend groot beeldgebied weergegeven. Overweeg daarom hoe groot het af te beelden gebied is voordat u uw keuze maakt. Onze tip: kies een zo groot mogelijke spiegel voor een beter zicht.


  • Het juiste montagepunt en de juiste uitlijning van de verkeersspiegel zijn afhankelijk van de waarnemingsafstand (afhankelijk van grootte en vorm). Als het waarnemingspunt hoger ligt, kan men altijd iets in de spiegel zien, maar de optische voorstelling is lager.


  • Een bolle verkeersspiegel is ideaal voor de veiligheid. U houdt het overzicht met een bolle verkeersspiegel en bovendien kunt u de dodenhoeken zien.


Verkeersspiegels die geoptimaliseerd zijn voor universeel gebruik binnen en buiten, zijn gemaakt van slagvast, onbreekbaar acrylglas, roestvast staal of Sekurit en zijn met een speciale beugel beveiligd die orkaankracht kan weerstaan (windbelasting gecertificeerd). Thermo-actieve materialen beschermen tegen beslaan en ijsvorming in de winter.Welke voorschriften bestaan er voor het gebruik van verkeersspiegels?In de technische voorschriften voor werkplekken (ASR) staat dat veiligheids- en observatiespiegels deel uitmaken van de uitrusting voor veilige verkeerswegen, met name op moeilijk zichtbare kruispunten en splitsingen. De ASR maken echter ook duidelijk: veiligheidsspiegels alleen zijn niet voldoende. Extra barrières en markeringen zijn altijd nodig om de aandacht te vestigen op het gevaar en het ongevallenpotentieel van een gebied. Als u aandacht wil vestigen op verbode terrein of gevaarlijk gebied zijn afzetlinten geschikterVerkeersspiegels voor buitenAls u de veiligheid buiten op uw terrein wil garanderen dan heeft u verkeersspiegels nodig. De verkeersspiegels zijn geschikt voor kruispunten, scherpe bochten, smalle wegen en wegen met beperkt zicht. Bovendien is een verkeersspiegel voor buiten handig als u een uitrit heeft. In een uitrit heeft u vaak beperkt zicht. Zeker als de uitrit is omringt door muren dan kan een verkeersspiegel voor buiten een veilige manier zijn om de uitrit te verlaten.Andere verkeersspiegels in ons assortimentNaast verkeersspiegels vindt u bij kaiserkraft nog veel meer modellen die het zicht in de meest uiteenlopende situaties en gebieden verbeteren:  • Kleinere controlespiegels met een lichte bolling voor een beter overzicht over transportbanden, machines of sluizen

  • Spiegels met vergrotingseffect voor het controleren van productielijnen

  • Panoramische spiegels voor plafond- of wandmontage voor een panoramisch zicht over een bereik tot 360 graden

  • Groothoek- of convexe spiegels voor een scherpe blik in verschillende werkgebieden die niet vertekent

  • Universele spiegels met lichte bolling, ideaal voor grotere oppervlakken


Verkeersspiegels kopenZoals eerder is benoemd is een verkeersspiegel kopen geen gek idee voor de veiligheid op de wegen. Een verkeersspiegel voor buiten is handig voor het verkeer maar een verkeersspiegel kan ook een functie voor binnen hebben. Heeft u bijvoorbeeld een magazijn of fabriekshal? Is er op deze plek veel verkeer? Overweeg dan om een verkeersspiegel te kopen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Gereedschapshouders | Gereedschapsboxen | Rolsnijders | Justrite afvalverzamelaars en asbakken | EUROKRAFT fietsenrekken

''