Emmers

Emmers zijn altijd nodig. Of het nu gaat om schoonmaakprofessionals, voedselwetenschappers of ambachtslieden. Er gaat immers niets boven een universele container, niet alleen bij het schoonmaken. In deze categorie vindt u kunststof emmers met of zonder deksel, voedselveilige of vlamvertragende emmers van kunststof, roestvast staal of plaatstaal – en natuurlijk alle schoonmaakbenodigdheden voor bedrijven en handel.

In de categorie Emmers bieden wij u producten van de volgende merken aan: Vikan, eurokraft basic, Vermop.

Merk
Duurzaamheid
Materiaaleigenschap
Relevant
Aantal artikelen: 14

Emmer: een echte vanzelfsprekendheidAls u schoon wilt werken, heeft u emmers nodig. Maar kunststof emmers, emmers met deksel of roestvaststalen emmers zijn niet alleen handig als schoonmaakgerei. De emmers zijn ook altijd klaar voor gebruik als verplaatsbare hulpmiddelen voor opruimen en portioneren.Welke emmers zijn beschikbaar?Niet alleen onze selectie laat zien dat u van emmers veel meer kunt verwachten dan alleen betrouwbaar schoonmaakgerei. Dankzij het materiaal en de vele extra's kunnen emmers verrassend veel taken aan in bedrijven en handel:  • Stalen emmers zijn onbrandbaar. Ze zijn niet alleen geschikt voor diverse vloeistoffen en vaste stoffen, maar ze kunnen ook as bevatten tot deze is afgekoeld en klaar is voor verwijdering.

  • Emmers met deksels in verschillende maten ’portioneren’ een grote verscheidenheid aan vloeistoffen en producten. Ze zijn ideaal voor efficiënte opslag: met deksel kunnen ze worden gestapeld, zonder deksel kunnen ze in elkaar worden geschoven.

  • Als emmers voedselveilig zijn, worden ze gebruikt in commerciële keukens of catering. Ze zijn geschikt om bereid voedsel en ingrediënten bij de hand te houden, voer op te slaan in stallen en andere locaties waar dieren verblijven, en nog veel meer.

  • Schoonmaakemmers met tuit, topblad of wringer vormen een sterk team met dweilmoppen of hulpmiddelen voor het reinigen van ramen.


Hoe gebruik ik emmers om schoon te maken?De vierkleurencode van hygiënisch schoonmaken: Om kruisbesmetting te voorkomen, gebruikt u voor verschillende schoonmaaktaken verschillende schoonmaakhulpmiddelen en emmers in verschillende kleuren. Over het algemeen kiezen sanitaire professionals voor kunststof emmers in felle primaire kleuren. Poetsdoeken, blikken enz. hebben dezelfde kleuren.  • Voor zeer hygiënische sanitaire voorzieningen zoals toiletten kiest u vierkante emmers of ronde emmers van kunststof in de kleur rood.

  • Wasruimtes buiten het toilet worden gereinigd met gele emmers van 25 liter of andere vulhoeveelheden.

  • De keuken heeft een groene code. Deze kleur wordt ook aanbevolen voor ruimtes waar ontsmettingsmiddelen worden gebruikt, zoals in de zorg.

  • Blauwe kunststof emmers en schoonmaakgerei zijn voorbehouden aan kantoren en hygiënisch veilige oppervlakken.


Om elke vorm van kiemoverdracht te voorkomen, moeten emmers en schoonmaakhulpmiddelen voor specifieke ruimtes op aparte reinigings- en schoonmaakwagens worden geplaatst.Dit is natuurlijk alleen zinvol als uw schoonmakers meer dan een paar vierkante meter van een bepaalde categorie behandelen. Zorg er verder voor dat de schoonmaakhulpmiddelen tijdens hun eigen schoonmaak ook apart worden behandeld en daarna apart worden opgeslagen.Hygiëne op kantoor of orde en netheid op de werkplek zijn complex, maar niet ingewikkeld. U heeft alleen de juiste producten nodig, evenals een paar professionele tips en misschien wat hulp bij het kiezen van de apparatuur. Wij helpen u daar graag bij. Neem nu contact met ons op.