Hijskettingen

U kunt zware lasten eenvoudig hijsen en neerlaten met kettingtakels. Gebruik de haakophanging voor een flexibel gebruik van uw hijstechnologie. Onze vakkundige adviseurs staan u steeds graag terzijde!!

Hijskettingen en kettingtakelsHijskettingen en kettingtakels zijn gespecialiseerd in het hijsen, dragen of verplaatsen van zware voorwerpen op een klein oppervlak. Deze zijn belangrijk om te hebben, omdat erg zware voorwerpen simpelweg niet makkelijk verplaatst kunnen worden door alleen menskracht. Zeker in een magazijn of op een werkplaats zijn hijskettingen, kettingtakels, rateltakels, handtakels en andere hijsvoorzieningen van groot belang. Onze elektrische kettingtakels brengen bovendien handmatig werken tot op het minimum terug! Wilt u hijskettingen kopen of andere hijsvoorzieningen? Ontdek dan in onze webshop het assortiment van de diverse hijsvoorzieningen die we te bieden hebben. Vind hijsvoorzieningen die bij uw pand passen en zwaar werk een stuk lichter maken.

Vind de juiste hijsvoorzieningenOns assortiment bestaat uit diverse hijsvoorzieningen: van elektrische hijskettingen tot aan kettingtakels met ratel en van zware kettingtakels tot aan verstelbare hijskettingen. Welke hijsapparaten u nodig heeft voor uw bedrijf, is afhankelijk van uw wensen. Misschien wilt u uitsluitend lichtere voorwerpen verplaatsen? Dan is een handtakel kopen al genoeg. Of wilt u grote voorwerpen verplaatsen? Dan is een zware kettingtakel aan te raden die grote en zwarre gewichten aankan. Eigenschappen van hijsapparaten waar u nog meer over na kunt denken is de hijshoogte, hijssnelheid, elektrisch of niet en het onderstel. In een groot, hoog magazijn kan een hijsketting met grote hijshoogte van pas komen. Om in comfort spullen te hijsen, is een elektrisch hijsmiddel ideaal omdat je dan weinig hoeft te doen.

Wat voor soort hijsapparaat u ook wilt hebben, er zijn een paar kenmerken die onze producten gemeen hebben. Ze zijn eenvoudig te bedienen, zeer sterk en bestand tegen milieu-invloeden. Daarnaast hebben wij ook kabellieren in ons assortiment evenals kranen, klemmen, loopkatten en nog veel meer producten voor het hijsen en verplaatsen van zware lasten.In deze situaties is een kettingtakel de perfecte keuzeEen kettingtakel komt vooral dan tot zijn recht, als een kabellier niet meer voldoet. Qua hijsvermogen loopt hij voorop. Desondanks zijn onze kettingtakels licht en compact genoeg voor gebruik op wisselende locaties en in krappe ruimtes. Voor de bevestiging wordt een railsysteem of een kraan aanbevolen, op de bouwplaats, op de montageafdeling of op veel andere plaatsen. Wilt u meer weten over kettingtakels? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en geven u meer informatie. Zo kunt u de juiste keuze maken voor de aanschaf van hijsvoorzieningen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Draagklemmen | Hijsbanden | Andere hijsbanden | Kabellieren | Lasthaken | Veerbalansen | Vacuumheffers| Ladingsbevestigingsnetten