Plantenbakken

Decoratief, praktisch, veelzijdig: plantenbakken verfraaien ingangen en buitenruimtes. Slim opgezet kunnen ze ook ruimtes indelen en zo ruimtes van elkaar scheiden. Grote plantenbakken van hout of PE, hoge of platte modellen voor binnen en buiten - laat je inspireren door de selectie plantenbakken in de kaiserkraft online shop!

In de categorie Plantenbakken bieden wij u producten van de volgende merken aan: PROCITY, DEGARDO.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
250
250
1500
1500
-
Relevant
Aantal artikelen: 55

Plantenbakken: voor groene oases van ontspanning


Creëer een uitnodigende sfeer met minimale inspanning: Dat kan met groene en bloeiende planten in decoratieve plantenbakken. Kantoren en entreegebieden krijgen een frisse uitstraling. Maar buiten plantenbakken maken ook een goede indruk op het terrein van je bedrijf. Samen met buiten stoelen en -banken creëren ze een ontspannende plek voor werknemers en bezoekers.


Welke plantenbakken zijn geschikt voor welke planten?


Planten met diepe, lange wortels hebben grote plantenbakken nodig die hoog genoeg zijn om goed te groeien. Dit geldt bijvoorbeeld voor lavendel. Voor planten zoals hortensia's daarentegen, die eerder ondiepe wortels hebben, zijn brede, ondiepe plantenbakken de juiste keuze. Om ervoor te zorgen dat het groen genoeg ruimte heeft om te gedijen en genoeg voedingsstoffen uit de grond kan halen, mogen de planten niet te dicht op elkaar worden geplant.


Bij het kiezen van plantenbakken is niet alleen de vorm maar ook het uiterlijk doorslaggevend. Moderne groene planten zien er goed uit in minimalistische plantenbakken. Een houten plantenbak is daarentegen geschikt voor romantische bloemen. Welk model je ook kiest - alle plantenbakken voor buiten in ons assortiment zijn temperatuur- en weerbestendig, UV-bestendig en stootvast.


Wat is beter: (buiten) plantenbakken met of zonder wielen?


Plantenbakken met wielen zijn praktisch voor exotische planten die voor de winter van buiten naar binnen moeten worden gerold. Op terrassen, in klantruimtes of in de kantine zijn verrijdbare langwerpige plantenbakken net zo voordelig. Ze kunnen dienen als borders of privacyschermen die je naar behoefte kunt verplaatsen.


Plantenbakken zonder wielen zijn daarentegen de juiste keuze bij de hoofdingang en in belangrijke bedrijfsruimtes. Ze hebben een hoogwaardige, representatieve uitstraling en geven een gevoel van rust en stabiliteit. Of je kiest voor plantenbakken met of zonder wielen hangt dus af van het effect dat je wilt bereiken.


Zoek je naast plantenbakken nog andere producten waarmee je je bedrijfsterrein op een aantrekkelijke manier kunt inrichten? Neem dan contact met ons op. We ondersteunen je graag persoonlijk!


Deze producten kunnen je ook interesseren:


Wandasbakken | Vlaggenmasten | Afvalcontainers | Fietsoverkappingen | Justrite afvalbakken en asbakken | EUROKRAFT pro fietsenrekken