Stapelbakken

Stapelbakken zijn onmisbaar in een onderneming. Deze zorgen ervoor dat alles gestructeerd en goed opgeborgen wordt zonder dat er iets verloren gaat. Onze magazijn- en stapelbakken worden aanzien als heel kwaliteitsvolle opbergbakken. Men kan deze in een stelling plaatsen of op een magazijnrek zetten. We hebben deze stapelbakken in alle kleuren en formaten, zoals plastic en kunststof stapelbakken.

In de categorie Stapelbakken bieden wij u producten van de volgende merken aan: BITO, eurokraft pro, mauser, ZARGES, CEMO.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
30
30
625
625
-
Relevant
Aantal artikelen: 373

Stapelbakken: ruimte besparen in de opslagU heeft in de breedte geen ruimte meer? Ga dan in uw magazijn de hoogte in. Met onze stapelbare opslagboxen doen uw medewerkers snel ervaring op, om de hoogte in te werken. Goederen, gereedschappen of toebehoren, zwaar of licht, bij ons heeft u volop keuze uit stapelbakken en transportbakken die bij de inhoud passen.Stapelbakken voor elke behoefteStapelbakken zijn bij kaiserkraft in verschillende afmetingen en uitvoeringen te vinden: met en zonder deksel, met geperforeerde of doorlopende wanden, als mand, krat of zwaarlastbak. Daarnaast zijn de stapelbakken beschikbaar in plastic, kunststof en in andere materialen. Stalen stapelbakken kunnen bijvoorbeeld een hoog gewicht aan. Stapelbakken van kunststof zijn bijvoorbeeld weer lichter dan de stalen stapelbakken. Wilt u ruimte besparen? Met de stapelbare opbergbakken kunt u de hoogte in om zo ruimte te besparen.Ook hebben wij verschillende opslagbakken voor verschillende doeleinden. In ons assortiment hebben wij opslagbakken voor een steriele ruimte en voor de voedingsindustrie. Deze inlegbakken hebben een apart icoontje waarbij een mes en vork zichtbaar is. Bovendien bieden wij ook transportbakken aan. Zo kan je handig goederen van A naar B verplaatsen!Wat hebben onze stapelbakken en transportbakken gemeen? Hun flexibiliteit en robuustheid bijvoorbeeld. Gestandaardiseerde afmetingen maken het eenvoudig om de beschikbare ruimte op de vloer en pallets optimaal te benutten. Als u een pallet kiest, heeft u alleen een stapelaar of een hefwagen nodig om de stapel van de ene locatie naar de andere te verplaatsen.Stapelbare opbergbakken: behoud het overzichtIn de hoogte stapelen vereist een bepaalde mate aan structuur, zodat uw werknemers in het magazijn de weg kunnen vinden. Daarom zijn bij kaiserkraft de stapelbakken in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals de stapelbakken in zwart en rood. Door stapelbakken in bijvoorbeeld, het zwart en rood, kunt u de stapelbakken makkelijk onderscheiden. Ook andere middelen hebben wij om structuur in te brengen: inzetbakken, labels en etiketten en overige waardevolle toebehoren. Afdekkappen en hoezen beschermen de inhoud tegen stof, vocht en vreemde stoffen.Weet u niet zeker of een multifunctionele kunststof stapelbak, een plaatstalen bak, transportbak of een vouwbox de juiste keuze is? Twijfelt u over een zwarte stapelbak of een transportbak van metaal? Wij helpen u graag bij het stapelen in de hoogte en allerlei andere vragen omtrent uw bedrijfs- en magazijninrichting.