Etagewagens

Opzoek naar een goede etagewagen, etagekar, of een etagewagens met rasterzijkant. Wij hebben alles voor uw bedrijf. Zelfs hoge etagewagens, alsook metale etagewagens. Gebruik deze etagewagens voor in uw magazijn wanneer u materialen wil stockeren, maar toch ook wil verplaatsen.

In de categorie Etagewagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: Kongamek, eurokraft pro, HelgeNyberg, Treston, eurokraft basic, KS Tools.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
775
775
1900
1900
-
Relevant
Aantal artikelen: 86

Etagewagens: onmisbare multitalenten voor magazijnen en meerDe efficiëntie van het werk groeit met de kwaliteit van alle betrokken factoren. Met onze etagewagens ondersteunt kaiserkraft u en uw medewerkers om elke dag het beste van zichzelf te geven en er het beste van te maken. Als het gaat om de mobiliteit van goederen van allerlei aard, maken kleine dingen het verschil. Of het nu gaat om serveerwagens, montagewagens of stellingwagens, elk detail telt als het gaat om het vergemakkelijken van het werk en het versnellen van processen. Altijd in beeld: De veiligheid.Etagewagen kopen: voor elk toepassingsgebiedHet doel rechtvaardigt het ontwerp bij etagekarren. Tijdens het order verzamelen kunnen de goederen gemakkelijk heen en weer worden bewogen op horizontaal geplaatste, gladde planken. Ze kunnen apart worden uitgenomen en op de gewenste hoogte ingehaakt, passen ze zich variabel aan de grootte van bijvoorbeeld dozen en verpakkingen. Legborden die schuin hangen bieden een beter overzicht en vergemakkelijken de toegang tot open bakken voor kleine onderdelen. Mocht er iets uitvallen: Een uitstekende stalen rand dient als afrolbeveiliging.Bent u op zoek naar een rolcontainer voor gebruik in de productie? Een montagehulpwagen combineert mobiliteit met stabiliteit en structuur. De gepoedercoate stalen constructie kan veel verdragen en op bakbodems met opstaande randen kan de fles met smeerolie ook wel eens omvallen. Zoals u ziet, zijn de eisen zo gevarieerd als de mogelijke toepassingen. Dat geldt ook voor de versies van onze etagewagens.Etagewagens en stellingwagens met eenvoudige bedieningEtagewagens zijn de veelzijdige allrounders die elk bedrijf nodig heeft. Ideaal voor orderverzamelen, praktisch voor tijdelijke opslag, alsof deze gemaakt is voor het veilig transporteren van goederen, en dat van bouwonderdelen tot kantoormateriaal. Zwenkwielen met dubbele rem en bokwielen zorgen voor eenvoudig manoeuvreren, zelfs als u met een belasting tot 250 kg te maken heeft dat de stellingwagen moet dragen. Het monteren van de gedemonteerde etagewagens is bovendien geen probleem. Als visuele kers op de taart kunt u tegen een kleine meerprijs uw etagewagen in de gewenste RAL-kleur bestellen. Dus welk model is van u? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.