Zakken met druksluiting

Of het nu is voor het verzamelen van verschillende materialen, het presenteren van productmonsters of het verzenden van uw producten: herbruikbare zakken met drukstrip voor uw persoonlijke behoeften!

In de categorie Zakken met druksluiting bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft basic.

Zakken met drukstrip: veelzijdig, sterk en gewoon een goed verpakkingsideeZakken met drukstrip zijn ideale ordebewakers, vuilvangers en sorteerhulpjes voor alles wat u netjes en veilig op weg wilt sturen – in een kartonnen vouwdoos of in uw bagage. Dankzij de sluitstrip zijn de polyzakjes gemakkelijk te sluiten. Zo kunt u kleine voorwerpen en reserveonderdelen, textiel en voedingsmiddelen voor bewaren, order-verzamelen of opslag veilig en snel in de zakken verpakken. Met een dikte tot 100 µm kunt u de zakken ook gebruiken voor puntige en zware producten. De zakken zijn verkrijgbaar met een opstaande bodem en in transparante, ondoorzichtige of antistatische uitvoeringen.Welke zipzakjes zijn er en waar worden ze voor gebruikt?Hersluitbare zakjes zijn te vinden in alle sectoren van het leven en het bedrijfsleven. Ze zijn ideaal voor het verzamelen en sorteren van kleine onderdelen of voor het verpakken van cosmetica en andere vloeistoffen op vliegreizen. Daarvoor kiest u gewoon een van onze vele soorten zakken met drukstrip in het assortiment uit: • Klassiek met en zonder labelveld in verschillende formaten, diktes en materialen

 • Duurzaam van gerecyclede kunststof of BIO-LDPE als milieuvriendelijk alternatief voor de klassiekers

 • VCI-zakken met drukstrip voor stof-, vocht- en vooral roestbestendige opslag

 • Zipzakjes met europerforatie voor ophangen en productpresentatie

 • Foliezakken met extra betrouwbare meervoudige ritssluiting

 • Met luchtgat voor ruimtebesparend verpakken van grotere verpakkingen of producten

 • Zwart gemaakt voor bescherming tegen licht en discretie

 • Voedselveilig met opstaande bodem voor eenvoudig vullen van gearomatiseerde of gemalen producten

 • ESD-zakken met drukstrip voor verzending en opslag van elektronische componenten

 • Zakjes met zipsluiting met bijzonder handige en veilige sluiting – ideaal voor handbagage


Welke zakken met drukstrip moet ik kopen?Bestel u één zak voor alles of verschillende afmetingen en materiaaldiktes? Dat is vooral een kwestie van de sector en uw productkeuze. • Als u voornamelijk schroeven, moeren en kleinere toebehoren in kartonnen vouwdozen en pakjes verstuurt of verkoopt, zijn kleine zipzakjes in een universele afmeting prima geschikt. Zorg ervoor dat bijvoorbeeld puntige schroeven de folie niet kunnen doorboren.

 • In de voedingsindustrie hebt u bijvoorbeeld vaak meer keuze in afmetingen en zakvormen nodig. Aromatische producten moeten met zo min mogelijk lucht in de zak terechtkomen om het ontsnappen van moleculen te vertragen. Afhankelijk van het productvolume en de vulhoeveelheid is het verstandig om met meerdere voedselveilige zakformaten te rekenen. Gebruik alleen zakken met het label ’geschikt voor levensmiddelen’.

 • Voor goederen met speciale eisen op het gebied van vochtbescherming of antistatische eigenschappen moet u alleen de bijbehorende speciale vormen gebruiken en de optimale staat van de folie controleren voordat u de goederen verpakt. Alleen dan kan bijvoorbeeld een VCI-zipzakje zijn beschermende taak tegen roest vervullen.


Als het onderwerp verpakkingen dagelijks een rol speelt in uw bedrijf, dan zijn onze tips en trends op het gebied van verpakkingen precies het juiste leesmateriaal voor u. Als u vragen hebt over het assortiment of de selectie, kunt u altijd contact met ons opnemen.