THEA

Stabiliteit en design – exclusieve kantoormeubelen van THEA
Thea meubelen zijn emissiearm geproduceerd. Toch vervult de kantoormeubelserie alle wensen voor flexibiliteit, gebruik en design. Ontdek de hoogwaardige mogelijkheden.

Uw filters
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
520
520
1869
1869
-
Breedte [mm]
400
400
2200
2200
-
Relevant
Aantal artikelen: 22
De kantoormeubelserie Thea uit emissiearme productie
Met de kantoormeubelserie Thea richt men kantoren functioneel en gezond in. Bij de productie van de kantoormeubelen voor Thea wordt er extra waarde aan gehecht dat de meubelstukken slechts weinig emissie veroorzaken. Dat is ook goed voor de gezondheid, omdat bij de productie van de meubelen wordt afgezien van vele onnodige schadelijke stoffen. De kantoormeubelserie Thea overtuigt echter niet alleen door het duurzame productieproces, maar ook door functionaliteit, stabiliteit en design. Als exclusieve kantoormeubelserie behoort Thea tot de SELECT-groep. Extra functioneel voor de horizontale kabeldoorvoer is de ruime, neerklapbare kabelgoot, die zowel van de binnenzijde van het bureau als vanaf de buitenzijde kan worden gebruikt. Een optioneel verkrijgbare kabelslang ondersteunt de verticale kabeldoorvoer. De laden van de verrijdbare ladeblokken uit de kantoormeubelserie zijn functioneel en stabiel, omdat ze van metaal zijn en over een centrale vergrendeling met lade-uittrekbeveiliging beschikken. De kantoormeubelserie Thea bevat bovendien zeer stabiele stellingen en kasten, omdat deze met een 45 mm hoge stalen sokkel zijn uitgerust, die het vastgelijmde en vastgepinde kastframe draagt. Hier kunnen dossiers en ordners veilig worden opgeborgen, want zowel vleugeldeur als schuifdeur is afsluitbaar. Het design komt bij Thea niets te kort. De kantoormeubelserie is verkrijgbaar in de kleuren oud wit, lichtgrijs en ahornhoutdecor. Omdat de serie alle belangrijke meubels voor een volledige kantoorinrichting bevat, kunt u hier elk gewenst meubelstuk kiezen dat in uw ruimte past.

De kantoormeubelserie Thea en haar varianten
Stelt u zich voor, u heeft de kantoormeubelserie Thea gevonden en uw kantoor hier uitgebreid mee ingericht. Nu heeft u echter toch meer ruimte op het bureau nodig of een plaatsbesparende oplossing voor vergaderingen op kantoor. Dat is geen probleem, want voor de kantoormeubelserie Thea zijn er verbindingsbladen voor bureautafels en ronde aanbouwtafels in de juiste kleuren. Ook stellingen, kasten en verrijdbare ladeblokken kunnen achteraf worden besteld, wanneer u meer ruimte nodig heeft voor uw ordners. Mocht u niet helemaal zeker zijn over de inrichting van uw kantoorruimtes en de optimale rangschikking van de kantoormeubels, dan kan onze CAD-planningsservice eventueel helpen.