RENATUS

Uitbreiding eenvoudig gemaakt met RENATUS
Renatus is geschikt voor de uitbreiding van uw kantoorwerkplekken. De variatie in kleur en vorm maakt combineren met Renatus kantoormeubelen heel eenvoudig.

In de categorie RENATUS bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
512
512
2154
2154
-
Relevant
Aantal artikelen: 28
De kantoormeubelserie Renatus met mooie variaties voor verrijdbare ladeblokken, stellingen en kasten
De kantoormeubelserie Renatus behoort terecht tot de VARIETY-groep. Hier worden wel vier verschillende verrijdbare ladeblokken en twee verschillende staande ladeblokken aangeboden. Ook al zijn alle verrijdbare ladeblokken even hoog, toch kan men een geschikte uitvoering met drie of vier laden, en bij het staande ladeblok zelfs met vijf laden kiezen. Zo kan de opbergruimte aan individuele behoeften worden aangepast. Met name staande ladeblokken worden vaak gebruikt om nog meer opbergruimte in het kantoor te creëren. Ze zijn handig, kunnen eenvoudig worden verschoven en onder de tafel worden gezet. Zoals het bij de VARIETY-groep hoort, stelt de serie Renatus bij de kantoorinrichting en vooral ook bij de uitbreiding van de bestaande kantoormeubels meerdere varianten ter beschikking. De kantoormeubels worden in gangbare kleuren als lichtgrijs, beukenhoutdecor, ahornhoutdecor en wit aangeboden, waardoor ze uitstekend te combineren zijn – zelfs met meubels van andere uitvoeringen. De kantoormeubelserie Renatus biedt hiervoor bovendien schuifdeurkasten, kast-stelling-combinaties en eenvoudige stellingen in verschillende hoogtes aan. Opdat het kantoor opgeruimd blijft, is het altijd goed nieuwe opbergruimte te creëren. Naar wens kunt u daarbij de passende meubelstukken kiezen.

De kantoormeubelserie Renatus met bureautafels in vier verschillende afmetingen
De variatie is ook terug te zien bij de in hoogte verstelbare bureautafels met stelvoeten. De tafels zijn verkrijgbaar in vier varianten: van het kleine vierkante model tot en met de 1800 mm brede werktafel. Met de verschillende bureautafelvarianten kunnen volledige groepswerkplekken worden gecreëerd en vooral met het kleinere tafelmodel kunnen werktafels comfortabel worden uitgebreid. Ook in dit geval draagt de variabiliteit ertoe bij dat werkplekken met de kantoormeubelserie Renatus praktisch kunnen worden uitgebreid. Bij de inrichting van landschapskantoren kan onze CAD-planningsservice u te allen tijde advies geven. Ook bij de montage van uw nieuwe kantoormeubelen helpen wij graag. De stellingen, kasten en bureautafels worden ongemonteerd en franco werkplek geleverd. Verrijdbare ladeblokken worden gemonteerd geleverd.