Weegschalen

Voor nauwkeurige gewichtsbepaling zijn weegschalen een onmisbaar onderdeel van het dagelijks werk in vele industrieën. Van goederen weegschalen en laboratorium weegschalen tot stalen weegbruggen en industriële weegschalen - bij kaiserkraft vindt u een uitgebreid assortiment. Ontdek de juiste weegschaal voor jouw bedrijf!

In de categorie Weegschalen bieden wij u producten van de volgende merken aan: KERN, Soehnle, eurokraft pro, MAUL.

Merk
Weegbereik max.
Uitvoering weegschaal
Relevant
Aantal artikelen: 64

Weegschalen - voor nauwkeurige meetresultatenDeze praktische hulpjes worden op verschillende gebieden gebruikt. Als je de vereiste frankering bij verzending wilt bepalen, is een weegschaal onmisbaar. Met behulp van referentiegewichten kun je ook stuk tellingen controleren met een weegschaal zonder handmatig te tellen - voor snellere workflows in de logistiek. Weegschalen zijn ook onmisbaar in het laboratorium of in de voedingsindustrie voor exacte analyses en recepten.Wat is belangrijk bij het kiezen van een weegschaal?Er zijn geschikte weegschalen voor verschillende taken. De doorslaggevende factor bij de keuze is het gewicht dat gewogen moet worden en wat er gewogen moet worden. Bankweegschalen zijn geschikt voor het wegen van kleine verpakkingen of kleine onderdelen van de werkplaatsinrichting. Als je het gewicht van grotere goederen wilt bepalen, zijn plateauweegschalen en stalen weegbruggen de juiste keuze. Met speciale industriële professionele weegschalen kun je het gewicht van hele pallets meten, terwijl je met goederen weegschalen tot tien ton kunt wegen.


Telweegschalen tonen hun sterke punten in de logistiek. Dankzij automatische referentie optimalisatie tellen deze modellen hoeveelheden - voor ongecompliceerde controle van goederen of inbedrijfstelling. Speciale analytische professionele weegschalen zijn geschikt voor het laboratorium. Een weegfunctie vergemakkelijkt de formulering. Heb je een bijzonder nauwkeurige weegschaal nodig? Dan is een precisieweegschaal de juiste keuze. Modellen met een uittrekscherm voorkomen dat omgevingsinvloeden het resultaat vervalsen.


Wilt u ondersteuning bij het selecteren van professionele weegschalen voor uw bedrijf? Neem contact met ons op - we adviseren u graag persoonlijk!Deze producten interesseren je misschien ook:Foliezakjes | Kartonnen verzenddozen | Laboratoriumkasten | Gevaarlijke stoffen symbolen | Werkkrukken | Tafelwagens