Weegschalen

Verkeerd gefrankeerde brieven en pakketjes zorgen voor ontevredenheid, omdat daardoor de bezorging op zich laat wachten. Het gevolg: de leveringstermijn kan niet worden nagekomen, de klant is boos en de medewerker gefrustreerd. Een goede reden om een professionele weegschaal te kopen.

In de categorie Weegschalen bieden wij u producten van de volgende merken aan: KERN, Soehnle, eurokraft pro, MAUL.

Merk
Weegbereik max.
Uitvoering weegschaal
Relevant
Aantal artikelen: 53

Soehnle weegschalen kopen – soepele workflows door nauwkeurige meetresultaten
Stelt u zich eens voor dat u het vanaf morgen zonder wegen doet. De helft van uw pakketten wordt geretourneerd wegens onvoldoende frankering, in het magazijn en laboratorium loopt alles in de soep en uw zakenpartners klagen dat u hen de verkeerde hoeveelheden stuurt. Klinkt vermoeiend? Dan kunt u beter stoppen met experimenteren en vertrouwen op de weegschalen van VINK LISSE.
Onze weegschalen kunnen meer dan wegen
Snel iets op de weegschaal zetten, het gewicht aflezen, klaar. We zijn blij dat we het u zo gemakkelijk kunnen maken. Veel van onze weegschalen kunnen echter nog meer, verpakking en inhoud afzonderlijk wegen, bijvoorbeeld, of hoeveelheden meten met behulp van opgeslagen referentiegewichten. Dit laatste is ideaal voor veel kleine onderdelen tijdens het orderverzamelen. Met een weegvermogen tot 3 ton vindt u bij VINK LISSE weegschalen voor echte zwaargewichten, zoals goederenweegschalen. U kunt onze geijkte weegschalen ook zonder problemen gebruiken voor de prijsbepaling.
Professionele weegschalen kopen voor tafel en vloer, laboratorium en industrie
Een doorslaggevende factor bij de keuze is de plaats waar de weegschaal komt te staan en wat erop moet worden geplaatst. Voor het frankeren van kleine pakjes en het picken van kleine onderdelen in de werkplaats of productie zijn tafelweegschalen ideaal, voor grote goederen vloer- en platformweegschalen. Wegen met een pallet is ook mogelijk. Gebruik hiervoor gewoon een van onze palletweegschalen.Onze roestvast stalen laboratoriumweegschalen zijn speciaal gebouwd voor het laboratorium. Ook verkrijgbaar: kraan-, zak- en analytische weegschalen. Precies is niet precies genoeg voor u, bijvoorbeeld in het laboratorium? Dan bevelen wij een van onze precisieweegschalen aan. Deze zijn zelfs verkrijgbaar met een tochtscherm, zodat omgevingsinvloeden het resultaat niet corrumperen. Zoals u ziet, is er geen reden om zonder weging te doen en als u hulp nodig heeft bij het kiezen van uw nieuwe weegschaal, neem dan contact met ons op!