Moersleutels

Schroeven vast- en losdraaien: moersleutels zijn onmisbaar in het vak. Want met het praktische gereedschap draai je moeiteloos verschillende schroeven aan. Van ringsleutels tot steeksleutels - bij kaiserkraft vindt u een model in de juiste maat voor elke behoefte.

In de categorie Moersleutels bieden wij u producten van de volgende merken aan: KS Tools, HAZET, VIGOR.

Uw filters
Relevant
Aantal artikelen: 45

Moersleutels - verbindingen maken of losmakenSchroeven zorgen voor stabiele verbindingen. Als het erom gaat ze vast of los te draaien, zijn moersleutels het gereedschap bij uitstek. Of het nu ring- of steeksleutels zijn, voor grote of kleine schroeven - wij hebben het juiste model voor jou.Wanneer is welk type steeksleutel geschikt?Steeksleutels - ook wel moersleutels genoemd - behoren tot de meest voorkomende modellen. Ze worden gebruikt om vierkante en zeskantige bouten en moeren vast te draaien. Dankzij hun open ontwerp kunnen steeksleutels gemakkelijk worden gebruikt, zelfs als de ruimte beperkt is. De krachtoverbrenging is daardoor wel minder.


Het ringvormige profiel van moersleutels is geschikt voor zeskant- en dubbel zeskantbouten en -moeren. De vorm zorgt voor een gelijkmatige krachtoverbrenging en glijdt minder snel weg dan steeksleutels. Om hun kracht te laten zien, is het echter belangrijk dat de schroef of moer goed bereikbaar is.


Een combinatie van de twee bovengenoemde modellen is de combisleutel, die hun eigenschappen combineert. Als je een schroef wilt aandraaien zonder te hoeven reiken, kies dan voor een ratelsleutel. Net als een ratel kun je deze gebruiken om schroeven vast te draaien zonder ze neer te hoeven zetten. Maar net als bij een ringsleutel moet er voldoende ruimte beschikbaar zijn.Flexibele moersleutels: rolvork- en dopsleutelsMet verstelbare steeksleutels blijf je flexibel. De grootte van de bekken of de vork kan worden aangepast. Zo heb je voor elke schroef de juiste moersleutel. Je vindt ook andere soorten steeksleutels sets en bits in onze online shop. Met deze laatste heb je altijd een selectie van verschillende modellen bij de hand.


Ben je op zoek naar meer werkplaats accessoires? In ons assortiment kun je een veelzijdige selectie handgereedschap verwachten, zoals tangen, haakse moerdoppen of doppen. In een werkbank of gereedschapswagen blijft het gereedschap binnen handbereik.


Als je vragen hebt over steeksleutels en dergelijke, kun je altijd contact met ons opnemen. Ons vriendelijke serviceteam helpt je graag - en helpt je indien nodig ook bij het selecteren van geschikte modellen.Deze producten kunnen u ook interesseren:Onderdelenbakjes | Legbordstellingen | Gereedschapsboxen | Gereedschapshouders | Vloer- & werkplaatsmatten | Sleutelkluizen | Aluminium boxen