Moersleutels

Zit er een schroef los? In onze winkel vindt u robuuste en veelzijdige sleutels in alle maten en passend bij elke behoefte. Ontdek het aanbod, aan moer- en steek- en ringsleutels.

In de categorie Moersleutels bieden wij u producten van de volgende merken aan: HAZET, VIGOR, KS Tools.

Merk
Uitvoering

Moersleutels van kaiserkraftEen enkele schroef die niet wil loslaten kan het werk tot stilstand brengen. Daarom is het beter om onmiddellijk voorzorgsmaatregelen te treffen en moersleutels te bestellen. Moer of ring, groot of klein, in het assortiment van kaiserkraft vind u voor elke taak de juiste moersleutel. Dus geen schroef houdt u meer tegen.Steek- of ringsleutels?U heeft de keuze uit meerdere soorten moersleutels die bij uw taak passen. Zolang de maat of sleutelgrootte correct is, kunt u tussen verschillende uitvoeringen kiezen; bijvoorbeeld tussen ring- en steeksleutels:
  • Steeksleutel: het open ontwerp van een steeksleutel is bijzonder praktisch in situaties waar de bewegingsruimte beperkt is.

  • Ringsleutel: een ringsleutel maakt het mogelijk om uw schroeven met hoge kracht vast te draaien en glijdt minder snel weg. Voorwaarde is een goede toegankelijkheid van de schroef of moer.Beide varianten zijn bij kaiserkraft ook verkrijgbaar als dubbele versie. Zo beschikt u over twee moersleutels van verschillende grootte in één stuk gereedschap. Of kies voor een moersleutelset, zodat u zeker weet dat u ook voor elke toekomstige taak een passende sleutel hebt liggen. In ons assortiment vindt u ringsleutelset en steeksleutelsets van hoogwaardige materialen en in handige opbergkoffers of -tassen. Zo blijft uw gereedschap altijd geordend en kunt ze gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Mocht u niet kunnen kiezen tussen een ring- of steeksleutel, raden wij aan om voor een ring-steeksleutel-combi te gaan.Meer flexibiliteit met ratels, steeksleutels en verstelbare moersleutelsU wilt slechts één stuk gereedschap voor een heleboel schroeven? Dit is ook mogelijk, bijvoorbeeld met een verstelbare moersleutel. Hiermee kan de grootte van de bek zeer eenvoudig worden aangepast. Het alternatief is een steeksleutel met bits. Ringsleutels met ratel daarentegen maken een snelle richting wijziging mogelijk. Hierdoor is het soms lastige herpositioneren niet meer nodig.Deze en enkele andere moersleutels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. En gemaakt van verschillende materialen, afzonderlijk of in een praktische moersleutelset. Hetzelfde geldt voor ander handgereedschap zoals tangen of inbussleutels en niet te vergeten bits, inbusdoppen en werkhandschoenen voor comfortabeler werken. Onze praktische gereedschap sets zijn ideaal voor de basisuitrusting.Waar zet u dit allemaal neer? Wij raden u een werkbank, een lessenaar of, voor wie veel reist voor het werk, een gereedschapswagen aan.Tot slot nog een kleine tip: U kunt sleutels ophangen aan perforatiewanden, zodat u de juiste maat direct bij de hand hebt.