Stellingsystemen

Ontdek onze stellingsystemen en onze schroefstellingen. Deze stellingsystemen behoren tot de sterkste van de markt, ongeacht welke formaten. Koop bij ons uw stellingsystemen en wees zeker van sterk materiaal. Deze schroefstellingen hebben een uitstekende Duitse kwaliteit. Onze metalen stellingsystemen kunnen eenvoudig in elkaar gezet worden.

In de categorie Stellingsystemen bieden wij u producten van de volgende merken aan: hofe.

Relevant
Aantal artikelen: 15

Stellingen volgens het bouwdoossysteem – veelzijdig combinerenAlles wat niet past, wordt op maat gemaakt. Met onze modulaire stellingsystemen is dit kinderspel. Als er niet genoeg ruimte is, kunt u aanbouwen. Zo voldoet het weer.Zelf bouwen loont de moeiteBij kaiserkraft heeft u een grote keuze aan complete stellingen, van klein tot groot en van hoog tot laag. Maar soms is het beter om uw eigen gewenste stelling zelf samen te stellen. Het woord ’bouwen’ klinkt daarbij naar meer werk dan onze gepatenteerde klem-inhaakverbindingen. U monteert de stellingverbinders eenvoudigweg met een rubberen hamer.In ieder geval bepaalt u zelf hoeveel ruimte u nodig heeft – in de hoogte en in de breedte. Bovendien kunt u uw stelling optimaal aanpassen aan de beschikbare ruimte met een bouwdoossysteem. Hiervoor zijn in onze winkel inhaakverbindingen, legborden en overige toebehoren verkrijgbaar. Op deze manier zijn ook uitbreidingen en wordt ombouw op elk moment mogelijk, bijvoorbeeld als u een nieuw stellingvak wilt aanbrengen of legborden wat lager wilt zetten.Stellingen in een bouwdoossysteem: sterk en veelzijdigOf het nu gaat om een kant-en-klare stelling of een model om zelf te monteren: U wilt beslist dat deze lang blijft staan. Met onze stellingen in een bouwdoossysteem hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Deze zijn niet alleen flexibel, maar ook zeer robuust. Kunststof gecoat plaatstaal overtuigt door zijn hoge draagkracht en aantrekkelijk uiterlijk. Roestvast stalen stellingen zijn zeer geschikt voor cleanrooms en hygiënische ruimtes.Bij kaiserkraft vindt u ook ondersteuning door een keuzehulp. Of het nu gaat om inhaakstellingen, kasten of ander meubilair voor uw werkplaats, magazijn of kantooradvies is bij ons inbegrepen.Onze stellingsystemen maken onderdeel uit van heel veel stellingvoorbeelden:


inhaakstellingen, magazijnstellingen, opbergrekken,palletstellingen

Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Trapladders | Aluminium boxen | KLT-bakken | Magazijnstellingen | Lockerkasten | Legbordstellingen | Tojo kantoorkasten | EUROKRAFT platenstellingen