Omsnoeringsbanden

Ontdek onze omsnoeringsets. Deze omsnoeringsbanden zorgen ervoor dat zware ladingen of verzendingen zonder probleem vast kunnen zitten. Onze snoersystemen worden meestal gebruikt bij grote verzendingsfirma's. Zorg ervoor dat uw omsnoeringsbanden voor de juiste vrachten worden gebruikt. Kijk goed naar de sterkte van snoerbanden.

In de categorie Omsnoeringsbanden bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft basic, HSM.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Toepassingsgebied
Relevant
Aantal artikelen: 24

Sterk als een beer: omsnoeringsband beveiligt goederen tijdens transportWij willen dat uw zending onbeschadigd bij de geadresseerden aankomt. Daarom bieden wij in onze onlineshop omsnoeringsband voor transportbeveiliging aan. Bij het omsnoeren worden de te vervoeren goederen met een omsnoeringsband omwikkeld, met behulp van een omsnoeringsapparaat gespannen en vastgezet. Eenmaal vastgezet kunnen pallets en pakketten niet meer wegglijden, kantelen of uit de stapel vallen tijdens transport. Om ervoor te zorgen dat de omsnoeringsband tegen een stootje kan, wordt hij gemaakt van zwaar staal, composietmateriaal of plastic. Zij zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diktes, breedtes en sterkteklassen. Maar hoe weet u welke materiaaleigenschap bij welke zending past?
De te verzenden goederen bepalen de omsnoeringAfhankelijk van de grootte en het gewicht van de colli, valt de keuze op lichte kunststofbanden van polypropyleen of polyester, rekbare composietbanden of maximaal scheurvaste stalen banden. Staalband wordt gebruikt voor zeevracht en zware ladingen en is ook ideaal voor goederen met scherpe randen en volumineuze goederen. Zeer elastisch composiet is geschikt voor zware bagage. Het vezel-kunststofcomposiet heeft een soortgelijk draagvermogen als staal, en composietband past zich ook optimaal aan volumineuze goederen aan. En hoe zit het met plastic? PET-band is uiterst breukvast en heeft geen scherpe randen. Polyesterband is dankzij het grote omsnoeringsvolume geschikt voor zware goederen; het is even scheurvast, maar toch vijf keer lichter dan staalband. Voor pakjes en andere lichte goederen voldoet PP-band als standaard sluitband aan alle eisen.


Nu we het toch over scherpe randen hebben: kaiserkraft heeft diverse artikelen voor rand- en oppervlaktebescherming van uw verzendgoederen. Kies uit een breed gamma profielen, strips, hoeken en andere steunen.
Spannen, afdichten, verzenden. Wij hebben het professionele gereedschap – ook in een setZoals hierboven beschreven, heeft u speciaal gereedschap en apparatuur nodig voor professioneel omsnoeren. Bij kaiserkraft vindt u afrollers, span- en sluitapparaten en sluitzegels voor elk type omsnoeringsmateriaal. Afhankelijk van uw behoeften, afzonderlijk of als omsnoeringsset. Hiermee bent u goed uitgerust, of heeft u meer verpakkingsmateriaal nodig? Weet u: er is altijd wel iets te vinden. Praat met ons, wij geven u graag advies en helpen u verder.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Digitale weegschalen | Pallets voor eenmalig gebruik | Omsnoeringsapparaten | Industriepallets | Krimpfolies | Briefweegschalen | Soehnle weegschalen | EUROKRAFT-omsnoeringsets