Parasols

Natuurlijk zijn parasols een must in de buitenruimte van een bedrijf. Want in de koele schaduw van een horecaparasol kunnen uw werknemers hun pauze comfortabel doorbrengen en uw klanten comfortabel uitrusten. Overtuig uzelf van onze producten!

Horecaparasols: de optimale bescherming tegen zonlicht en hitteZomer, zon en – parasols: Uw medewerkers werken gemotiveerder en effectiever als ze zich even kunnen ontspannen. Natuurlijk werkt dit het beste buiten. Want frisse lucht en daglicht brengen lichaam en geest echt op gang. Maar pas op: te veel zon en te veel warmte hebben precies het tegenovergestelde effect! Terras parasols zorgen voor koele schaduw en voldoende bescherming tegen de zon, hoe goed is het om hier bij kaiserkraft precies de juiste uitrusting te hebben voor uw terreinvoorzieningen.De belangrijkste beslissingscriteria voor horecaparasolsNiet alle parasols zijn hetzelfde! En elke koper heeft andere verwachtingen. Daarom hebben we hier de belangrijkste aankoopcriteria voor u samengevat, zodat u snel en eenvoudig het gewenste product kunt vinden.Stevige standaards voor vierkante parasols
  • Overweeg vooraf of u een verrijdbaar onderstel met wielen of een bijzonder stabiele voet nodig heeft.


  • Zorg ervoor dat het materiaal duurzaam en weerbestendig is, zoals verzinkt staal.


  • Tip: Voor een speciale, bloemrijke decoratie kunt u het beste een combinatie van paraplubak en plantenpot gebruiken, zodat u schaduw en bloemen tegelijk heeft.Horecaparasols gemakkelijk openen en sluitenLet op hoe u de vierkante parasol kunt openen en sluiten. Er zijn verschillende mechanismen zoals schuifsluitingen, zwengels of ook trekkoorden. Welke methode heeft uw voorkeur?Hoezen en beschermingParasolhoezen beschermen de stof tegen weersinvloeden zoals regen, ijs en kou. Dit houdt het aan de ene kant schoon en aan de andere kant duurzamer.Verdere uitrusting voor terras parasolsParasols zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten, vormen en kleuren. Bedenk van tevoren welk ontwerp het beste bij uw bedrijf past en aan welke eisen de parasol moet voldoen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook vierkante parasols met een scharniergewricht, die in een handomdraai aan de stand van de zon kunnen worden aangepast.Vierkante parasols voor de buitenruimte!Waarom rondt u de uitrusting van uw buitenfaciliteit niet af met andere producten uit onze online shop? Wat dacht u bijvoorbeeld van plantenbakken, om ook een groen plekje op het bedrijfsterrein te creëren? Wist u dat mensen sneller herstellen van stress als ze in de natuur zijn? Daarnaast zijn planten natuurlijk ook uitstekend geschikt als privacyscherm tegen ongewenste blikken of als afscheiding tussen verschillende gebieden. Wij adviseren u graag!