Vuilnisbakken

Rondslingerend afval buiten? Dat hoeft niet! Breid uw buitenruimtes uit met afvalbakken en asbakken en ga afval te lijf.

In de categorie Vuilnisbakken bieden wij u producten van de volgende merken aan: VAR, FLORA, PROCITY, Rubbermaid, eurokraft pro, Kongamek, Gmöhling, Justrite, Hailo, helit, rothopro.

Uw filters
Relevant
Aantal artikelen: 316

Afvalbak en asbakken voor buitenAls het mooi weer is, zijn pauzes buiten het leukst. Maar waar moet je blijven met een kauwgomverpakking of een sigarettenpeuk? Met afvalverzamelaars en asbakken van kaiserkraft blijven buitenruimten en openbare voorzieningen het hele jaar door schoon.
Afvalverzamelaars en asbakken voor gebruik buitenIn rookgelegenheden, naast banken of overkappingen ligt voortdurend afval. Om deze in de juiste bak te krijgen, kunt u bij ons afvalverzamelaars en buitenasbakken in verschillende varianten kopen te beginnen met grote afvalbakken met een groot volume. Onze afvalzakhouders kunnen worden opgesteld of aan de muur worden bevestigd om ruimte te besparen, net als onze asbakken. Deze zijn verkrijgbaar als onopvallende wandasbakken voor rookgedeelten, slanke asbakzuilen voor entreegebieden en asbakken met een eigen dakje voor onbeschermde locaties. Of u slaat twee vliegen in één klap en kiest voor een combinatie-asbak die de asbak en vuilnisbak combineert.Overigens: om uw buitenruimte niet alleen schoon, maar ook veilig te houden, zijn alle asbakken van kaiserkraft brandveilig. Vlamdovende modellen maken een einde aan vervelende rook.
Rechtstreeks scheiden omwille van het milieu – met de juiste afvalverzamelaarsMet de juiste afvalinzamelaars werkt afvalscheiding zowel buiten als binnen goed. Verzamelaars voor kringloopmateriaal met deksels of vuilniszakken in verschillende kleuren maken het in één oogopslag duidelijk in welke bak het restafval hoort en waar het papier in moet. Onderstellen met wielen vergemakkelijken de afvoer. Mocht er ondanks de afvalverzamelaars een opruimactie nodig zijn, is er geen reden om met de vuilniszak over de schouder te gaan lopen. Tenslotte zijn er ook nog onze afvacaddy's en vuilnisgrijpers. Alles is weer in een oogwenk schoon en dat zonder rugpijn.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Gereedschapshouders | Rolsnijders | Gereedschapsboxen | rothopro vuilnisbakken | EUROKRAFT vuilnisbakken