Oogbescherming

Kleine dingen kunnen grote schade aan het oog toebrengen. Met de juiste oogbescherming kunnen deze deeltjes niet binnendringen.

In de categorie Oogbescherming bieden wij u producten van de volgende merken aan: Uvex, 3M.

Uw filters
Merk
Uitvoering zichtvenster
Toepassingsgebied
Relevant
Aantal artikelen: 27

Oogbescherming – Veiligheidsbrillen en gezichtsbeschermingNiets dan gebakken lucht? Echt niet! Daar waar hard gewerkt wordt, zitten vaak deeltjes van allerlei aard in de omgevingslucht. Uw medewerkers hebben de juiste oogbescherming nodig, zodat niets in de ogen kan komen en schade kan toebrengen. Afhankelijk van het model beschermt dit ook tegen chemische invloeden en schadelijk licht.Waar het dragen van een bril zinvol isEen veiligheidsbril is vooral nodig bij de bewerking van metaal, hout of natuursteen. Medewerkers hebben ook oogbescherming nodig bij het lassen of werken met chemische stoffen. Kortom, overal waar iets in de lucht kan hangen dat de ogen kan beschadigen, of waar bescherming tegen UV-straling of fel licht nodig is.Tips voor het kiezen van een brilHoud de ogen op en bij het kopen van een bril. De volgende tips zullen u helpen bij het vinden van de perfecte oogbescherming:


  • Veiligheidsbrillen zijn opgebouwd als klassieke brillen. Ze zijn gemakkelijk op en af te zetten en bieden een goede bescherming tegen mechanische risico's zoals rondvliegende deeltjes. Met zijbescherming beschermen ze ook tegen gassen, dampen of vloeistofspatten.

  • Een volzichtbril lijkt op een skibril. Door de oogzone volledig af te sluiten, sluiten ze ook vloeistoffen, dampen, rook of gassen buiten en beschermen ze tegen thermische risico's.

  • Een lasbril beschermt de ogen tegen fel licht.


Glazen met en zonder UV-bescherming zijn te vinden via onze filterfunctie. Let in de productbeschrijving ook op de exacte toepassingsgebieden en op aanvullende kenmerken zoals een hoge slagvastheid of ventilatieopeningen voor een volzichtbril. Uiteraard voldoet elke oogbescherming in onze winkel aan de eisen van de algemene norm EN 166.Wilt u meer informatie over oogbescherming of andere producten ontvangen van kaiserkraft? Onze klantenservice helpt u graag persoonlijk.