Etiketten

Koop hier uw zelfklevende etiketten en andere klevers. Onze plakletters en etiketten zijn de beste van de markt. Deze etiketten zijn absoluut onmisbaar in een onderneming, onze zelfklevers zorgen ervoor dat alle producten gelabeld worden en zo op de juiste plaats gezet kunnen worden.

In de categorie Etiketten bieden wij u producten van de volgende merken aan: magnetoplan.

Relevant
Aantal artikelen: 13

Etiketten en etiketdispensers: Snelle kleefstickers in plaats van een gecompliceerde verzendenvelopAls u de indruk heeft dat de ’labelgekte’ in de logistiek toeneemt, dan heeft u gelijk. Maar deze waanzin heeft een methodiek: Etiketten en labels worden geprint, aangebracht en leveren digitaal leesbare verzendinformatie in slechts enkele seconden. In het verleden vereiste dit soort informatie-inhoud zeer lange verzendbonnen en vele leveringsbonnen. Kijkt u daarom nog eens met een frisse blik naar de snelle lijmstickers.
Waarom zijn etiketten belangrijk?Elk etiket op een doos of magazijnbak vervult in het beste geval een duidelijke taak: het geeft alle noodzakelijke informatie over de inhoud, en wel in precies de juiste presentatievorm.Dankzij de digitale revolutie hoeft u niet langer verzendings- of productinformatie in lange teksten te schrijven op overvolle verpakkingsetiketten, maar kunt u nu economische etiketten met QR of barcodes en andere vormen van codering gebruiken.Aangevuld met de nodige waarschuwingsetiketten of impactindicatoren laat een goed geëtiketteerde verpakking geen twijfel bestaan over waar het naartoe moet en wat men er (niet) mee moet doen.Bovendien kennen gecodeerde etiketten geen taalbarrières en hebben ze geen problemen met verschillende klimaatzones of een verandering van het weer als ze op de juiste manier gecoat zijn. Welke andere fysieke informatiedrager, die zelfs verondersteld wordt de wereld rond te reizen, kan zoiets van zichzelf zeggen?
Zijn etikettendispensers nodig?Als u geen tijd wilt verspillen met het verwijderen en aanbrengen van zelfklevende etiketten, dan ja! Dit geldt vooral als u bijvoorbeeld kleine foliezakken wilt voorzien van een prijslabel.Met de hand zou dit een tijdrovende taak zijn. Met het ’prijspistool’ is het niet alleen aanzienlijk sneller. U kunt het etiket ook zonder enige moeite netjes plaatsen en hoeft de foliezakken niet eens aan te raken.En omdat veel etikettendispensers met teller worden geleverd, kunt u de voorraad veel gemakkelijker bijhouden en controleren. Dat is alles wat u aan argumenten nodig heeft, nietwaar?Meer verpakkingsmateriaal en onmisbare verzendingstoebehoren zoals weegschalen vindt u in onze online shop. Wij helpen u graag persoonlijk met de selectie.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Industriepallets | Digitale weegschalen | Natplakband | Briefweegschalen | Jerrycans | Krimpfolies