Kartonmessen, foliesnijders

Veilig, efficiënt, precies: kartonmessen en foliesnijders zijn handige snijapparaten. U kunt er in een handomdraai verpakkingsmateriaal mee openen – de modellen snijden ook probleemloos door kunststof of leer. Van stanleymessen tot kartonmessen met veiligheidsfunctie – ontdek het assortiment in de webshop van kaiserkraft!

In de categorie Kartonmessen, foliesnijders bieden wij u producten van de volgende merken aan: COBA, MAUL, KS Tools, LISTA.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Uitvoering
Relevant
Aantal artikelen: 21

Foliesnijders en kartonmessen: efficiënte snijapparatenZowel bij de goederenontvangst als in de postkamer: foliesnijders en kartonmessen zijn onmisbare hulpmiddelen in de logistiek. Hiermee openen uw medewerkers in een handomdraai pakketten of maken ze stretchfolies efficiënt los van pallets. Stanleymessen zijn ook handige hulpjes bij het in stukken snijden van kartonnen dozen. Met de producten uit ons assortiment kunt u werkprocessen op verschillende gebieden soepeler laten verlopen.Veiligheidskenmerken van stanleymessenKartonmessen en foliesnijders zijn voorzien van scherpe lemmeten van staal of keramiek. Ze snijden gemakkelijk door folies, karton, tapijten en leder. Slimme veiligheidskenmerken verminderen het risico op letsel. De messen zijn bevestigd in het handvat van het stanleymes en beschermen de hand tijdens het snijden.Bij veiligheidsmessen blijft het snijblad nooit openstaan. Een automatische bladterugtrekking beperkt bovendien het risico op verwondingen tot een minimum. Dankzij een ergonomische handgreep en een antisliplaag liggen stanleymessen en foliesnijders altijd goed in de hand. Bovendien zijn de meeste modellen geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers.Koop kartonmessen bij kaiserkraftSommige van de snijapparaten in ons assortiment zijn wegwerpproducten. Aangezien het gebruik in het magazijn hoog is, is het de moeite waard om kartonmessen en foliesnijders in een set te kopen. Zo hebt u altijd voldoende modellen op voorraad voor uw medewerkers. U kunt bij ons sets van vijf, tien of 25 wegwerpstanleymessen krijgen.Zoekt u naast kartonmessen nog andere praktische hulpmiddelen voor verzending en opslag? Of het nu gaat om krimpfolies of andere verpakkingsmaterialen: ons vriendelijke serviceteam adviseert u graag en ondersteunt u bij uw keuze. Neem gewoon contact met ons op.
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Nestbare stapelbakken | Houten pallets | Natplakband | Omsnoeringsapparaten | Industriepallets | HSM-omsnoeringsbanden