CONTACT

Perfect uitgerust in het callcenter met CONTACT
Bij de kantoormeubelserie Contact is de naam programma want de hier aangeboden producten zijn perfect geschikt voor telefoonwerkplekken in callcenters.

In de categorie CONTACT bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
590
590
2156
2156
-
Relevant
Aantal artikelen: 21
De kantoormeubelserie Contact – VARIETY voor de inrichting van callcenters
De kantoormeubelserie Contact biedt een serie verschillende kantoormeubels met veelzijdige combinatiemogelijkheden, zodat u in uw werkruimtes afhankelijk van de werkzaamheden grote en kleine teamwerkplekken kunt creëren en callcentertafels kunt plaatsen. Contact behoort tot de VARIETY-groep, omdat de bureautafelgroepen opvallen door de variabele combinatiemogelijkheden. Vooral de bureautafels van de kantoormeubelserie Contact vormen een belangrijke basis voor de perfecte callcenterwerkplek. De in hoogte verstelbare bureautafels zijn qua vorm zodanig ontworpen, dat ze eenvoudig tot groep kunnen worden aangevuld. Kantoormeubelserie Contact heeft ook aanbouwtafels en verbindingsbladen. Deze kunnen worden gemonteerd met verbindingsplaatjes en bevestigingsmateriaal. Het werk in callcenters vindt vaak plaats aan groepstafels. Deze zijn deels voorzien van een derde niveau, dat eenvoudig op de tafel geplaatst wordt. Nog vaker worden praktische scheidingswanden gebruikt. De kantoormeubelserie Contact biedt zulke scheidingswanden om op de bureautafels te plaatsen. De scheidingswandelementen hebben een fraai aluminium frame en zijn met textiel bespannen. Ze worden met behulp van een flexibel kunststof profiel met elkaar verbonden. De profielen van de scheidingswanden Contact moeten flexibel zijn, zodat de elementen in een hoek ten opzichte van elkaar kunnen worden geplaatst. Aangezien de scheidingswanden niet aan het tafelblad worden vastgeschroefd, moeten ten minste drie elementen aan elkaar worden gekoppeld om de best mogelijke stabiliteit te garanderen.

De kantoormeubelserie Contact met flexibele kantoorstelling voor flexibel werken!
In de kantoormeubelserie Contact vindt u naast de bureautafel- en scheidingswandelementen een verrijdbare kantoorstelling die in twee hoogtes verkrijgbaar is. De middenwanden van de stelling zijn uitneembaar en kunnen zijdelings worden verschoven. De achterwanden van de stelling zijn aan beide zijden gecoat. De kantoorstelling Contact is voorzien van wielen, zodat hij mobiel blijft en flexibel werken optimaal kan ondersteunen. Bij de stelling van de kantoormeubelserie Contact kan optioneel een set van kastdeuren met metalen handgrepen en hoogwaardige glanzend metalen scharnieren worden besteld. Richt uw telefoonwerkplek functioneel in. De kantoormeubelserie Contact biedt u de geschikte basisinrichting in de eenvoudig te combineren kleuren lichtgrijs en beukenhoutdecor.