Betrouwbaar transport

Volg jouw bestelling

Zo snel besteld, zo snel zijn we er. En als je een levering nodig hebt op de datum die jij wilt, kun je ons altijd bellen en een bindende leverdatum afspreken: 0800 230 0340.

Volg jouw bestelling mg$

Waar is je pakketje nu?

Soms is van belang dat u uw goederen kunt traceren en exact weet wanneer u ze kunt verwachten.

Hiervoor kunt u gebruik maken van onze bezorgingstracering. U hoeft alleen maar het klant- en ordernummer in te voeren en de status wordt automatisch gegenereerd.

Levering op de plaats van bestemming

Standaard leveren wij uw artikelen franco ongelost1. Daarnaast bieden wij u ook veel artikelen "op de plaats van gebruik" aan. Dit betekent dat wij op verzoek precies daar leveren waar u de goederen nodig heeft: op de werkplek, direct in het magazijn of op de bouwplaats. Vraag naar de vele mogelijkheden bij het plaatsen van uw bestelling. Als u uw artikelen inclusief montageservice bij ons besteld, overleg dan met ons over een volledige turn-key oplossing.

1 Tot een totale aankoopwaarde van 150€ worden verzendkosten van € 9,90 (netto) per besteltransactie in rekening gebracht. Verzending is gratis vanaf een totale aankoopwaarde van 150€

Betrouwbare levertijden

In een mum van tijd zijn uw artikelen geleverd – meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Belangrijk daarbij is ook de betrouwbaarheid en transparantie die wij altijd bieden bij het communiceren van levertijden. Met een precieze aanduiding per product communiceren wij helder onze levertijden in de catalogus en in de webshop. De gekleurde vierkantjes geven de actuele beschikbaarheid van het gekozen product aan. Zo ziet u meteen hoe snel de gewenste artikelen kunnen worden geleverd en kunt u uw inkopen optimaal plannen. Lijkt de levertijd te lang voor uw behoefte? Neem dan contact met ons op zodat wij samen tot een passende oplossing komen.

Levering op afspraak

Heeft u uw bestelling op een bepaalde dag nodig? Onze goederen hebben soms een grote maatvoering en het kan dus van belang zijn om deze ook niet “te vroeg” te leveren. Wij begrijpen logistiekbeheer als geen ander en maken dan ook graag afspraken op maat voor de levering. Uw bestellingen worden altijd op tijd geleverd, op de door u gewenste datum, op de door u gewenste plek.

Aarzel niet en spreek met ons een leveringstermijn af die het beste bij u past. Wij zijn altijd bereikbaar op telefoonnummer 0252 - 461 300Volg jouw bestelling wt$