PETRA

Bijzondere kantoormeubelen – Compleet kantoor PETRA
Kantoormeubelserie – robuust en toekomstgeoriënteerd. Het complete kantoor kan met 5 bestanddelen elke werkplek compleet inrichten. Altijd uitbreidbaar, groeit mee met de opgaven.

Kantoormeubelserie Petra – vijfdelig compleet kantoor uit de categorie BASE
De kantoormeubelserie Petra kan als vijfdelig compleet kantoor worden besteld en behoort tot de stevige BASE-groep. De serie bestaat uit een bureau met C-vormig onderstel en 25 mm dik tafelblad, een verrijdbaar ladeblok met kunststof materiaalbak, geheel gelijmd en met afsluitbare lade, een stelling die met slechts vier schroeven snel gemonteerd is, een dossierkast met vleugeldeuren, en een kantoordraaistoel met ergonomisch gevormde zitting en luchtdoorlatende netrugleuning. De meeste kantoormeubelseries bevatten geen kantoorstoel, maar de kantoormeubelserie Petra is echt een compleet kantoor, waarin u meteen aan de slag kunt. De zithoogte van de draaistoel is verstelbaar en de stoel bevat een permanentcontact-mechanisme. Deze ergonomische voordelen maken gezond zitten op de werkplek mogelijk. Het complete kantoor kunt u ofwel in de kleur lichtgrijs of in de kleur ahornhoutdecor bestellen.

Kantoormeubelserie Petra met hoogwaardige meubels
Tot de kantoormeubelserie Petra behoren hoogwaardige en duurzame producten, die overtuigen door stabiliteit en een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook wanneer de kantoormeubels vaak moeten worden gedemonteerd en weer opgebouwd, zijn ze bestand tegen de verhoogde belasting. Met de kantoormeubelen van de serie Petra kunt u dus meermaals verhuizen, zonder dat de meubels beschadigd raken. De afmetingen van de afzonderlijke kantoormeubels zijn vast en er zijn geen andere afmetingen beschikbaar. Daarom zijn de afmetingen perfect op elkaar afgestemd. Op die manier vormen de afzonderlijke onderdelen van de kantoormeubelserie Petra een optisch aantrekkelijk totaalbeeld, wat kenmerkend is voor de BASE-series. Bovendien kan het complete kantoor te allen tijde worden uitgebreid met afzonderlijke componenten. U kunt uw meubels dus gerust meenemen, wanneer u naar een groter kantoor verhuist.