E-scooters

Met de e-scooter voor bedrijven kunt u zich snel door het bedrijf verplaatsen, of het nu gaat om personen of kleinere transportgoederen – u kunt elke afstand op het bedrijfsterrein in enkele seconden afleggen. Elektrische transportscooters voor bedrijven worden steeds populairder voor werknemers in hun dagelijkse werk.

Elektrische transportscooters: vrij baan voor nieuwe mobiliteit op het werkBedrijfsfietsen bieden niet genoeg transportruimte, conventionele transportmiddelen zijn te langzaam voor u en het kan nog sneller op uw bedrijfsterrein? Spring op de trendy e-scooter! Want deze wendbare vervoersmiddelen combineren de voordelen van nieuwe mobiliteit in elk bedrijf.Wat zijn elektrische transportscooters?Eigenlijk zijn e-scooters de typische elektrische scooters die niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld. Maar e-scooters voor bedrijven kunnen meer. Deze mix van e-bike, transportmiddel, scooter en bakfiets brengt meer dan uw collega's van A naar B:  • Comfortabele zitting met snel op- en afstappen

  • Kiepveilige 3-wielconstructie

  • Groot bereik per acculading

  • Kleine onderdelen en kleine emballages kunnen worden vervoerd in de transportmand of op het laadvlak


Voor wie zijn elektrische transportscooters geschikt?E-scooters zijn vooral geschikt voor productiebedrijven of bedrijven met een groot bedrijfsterrein en fabriekshallen. Hier leggen werknemers elke dag lange afstanden af. Met behulp van de transportondersteuning kunnen lange afstanden sneller worden afgelegd dan te voet – dit bespaart tijd en moeite. Bovendien kunnen voorwerpen op het laadvlak worden vervoerd.Dankzij het compacte ontwerp is een elektrische scooter ook een slim alternatief om orders te verzamelen omdat deze van lange magazijngangen ineens korte afstanden maakt. Bijna terloops is de bestelling dankzij e-scooters ook veel sneller klaar voor verdere verwerking.Waar mogen e-scooters voor bedrijven rijden?In uw fabriekshallen gelden algemene veiligheidsregels waaraan u voldoet met een geteste e-scooter, weg-markeringen en gedragsregels voor intern verkeer.De regels van de Wegenverkeerswet zijn echter al van toepassing op delen van het buitenterrein en op de openbare weg. Voor het gebruik van e-scooters in het wegverkeer is daarom een overeenkomstige vergunning vereist.Niet vergeten: Als u uw eigen voertuigen of wagenpark ombouwt naar e-mobiliteit, heet u tegelijkertijd een toereikende laadinfrastructuur nodig. We geven u graag uitgebreide informatie over ons e-programma. Neem gewoon contact met ons op.