Veiligheidshekken

Ontdek al onze veiligheidshekken voor machines en industrie. De veiligheidshekken en machine veiligheidshekwerken zijn bedoeld om een optimale veiligheid te garanderen in uw bedrijf. Veiligheidshekken van kaiserkraft zorgen voor voldoende afstand tussen uw personeel en de machines.

In de categorie Veiligheidshekken bieden wij u producten van de volgende merken aan: Axelent.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
825
825
2300
2300
-
Relevant
Aantal artikelen: 18

Veiligheidshekken: sterk, flexibel, betaalbaarZelden heeft zo'n slim concept voor arbeidsveiligheid en ruimte-indeling zo'n aantrekkelijke prijs/prestatieverhouding. De veiligheidshekken van draadgaas van kaiserkraft zorgen er niet alleen voor dat uw machines op een gepaste afstand van uw medewerkers staan. Een modulair principe van op elkaar afgestemde componenten maakt ook een snelle en eenvoudige montage mogelijk. Steunen, muren, deuren, hoeken het een sluit op het andere aan. Tot dertien element breedtes en vijf systeem hoogtes met een bodemvrijheid van 50 mm zorgen voor een veelvoud aan op maat gemaakte veiligheidshekken voor ieder bedrijf. Dat loont, want waar geen materialen overblijven, wordt geld bespaard.Ontdek alles over de veiligheid in uw bedrijf.

Ruimten beschermen met veiligheidshekwerkenMachines, robots, magazijn en logistiek; uw medewerkers zijn veilig achter de industriële hekwerken van het merk Axelent. De constructie van industriële hekwerken zijn van gegalvaniseerd staal met poedercoating en voorziet de afzonderlijke elementen tegelijkertijd van de nodige stabiliteit en een laag gewicht. Dit loont vooral bij de montage en bij de ombouw of demontage van de veiligheidshekken. Heeft u nieuwe machines of moet u nieuwe werkplekken inrichten? Geen probleem met de variabiliteit van onze machine hekken die hier te koop zijn! De verscheidenheid aan wandelementen, vloersteunen en opbouwpakketten voor deuren maakt een ongecompliceerde uitbreiding of verkleining van uw beveiligde ruimtes en werkplekken mogelijk. Wandelementen kunnen in enkele stappen worden omgevormd tot vleugel- of schuifdeurelementen, het flexibele deurscharnier verandert in een oogwenk van aanslagzijde. Met elementbreedtes van 250 tot 1500 millimeter vindt u ook de juiste scheidingswand die past bij uw behoefte aan ruimte. U moet steeds andere ruimten beveiligen? Mobiele veiligheidshekken worden net zo snel gemonteerd als gedemonteerd en kunnen tijdelijk worden opgeslagen tot zij weer nodig zijn. Overigens zijn de bevestigingsmaterialen van de te kopen hekken bij de levering inbegrepen en als kers op de taart krijgt u ook nog eens een garantie van drie jaar. Wilt de machine beveiligen? Machine veiligheidshekken voorkomen dat werknemers te dicht bij de machine komen. Zo heeft u optimale machinebeveiliging met het hekwerk. Als er hard wordt gewerkt en daarbij onoplettendheid bij komt komen zijn veiligheidshekken voor in de industrie een belangrijk middel om de veiligheid van uw werknemers te waarborgen.Veiligheidshekken: van beschermings- naar ruimtesysteemHet kan voorkomen, dat u een beschikbare ruimte nog beter moet definiëren. Dit kan bijvoorbeeld met slagbomen en markeringen op terreinen, of in lengte, breedte en hoogte met ruimtesystemen uit de onlineshop van kaiserkraft. Het kan ook zijn dat u de machine moet beveiligen. De machinebeveiliging voor de machine en uw werknemers wordt optimaal met hekwerken. De machine veiligheidshekwerken zorgen voor afstand tussen de werknemer en de machine. Waar heeft u behoefte aan? Zeg het ons. Wij maken voor u graag een offerte.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:IBC-containers | Werkplekmatten | Hekelementen | Plafondventilatoren | Kluizen | Geluiddempende wanden | EUROKRAFT scheidingswandsystemen