Opslag van gevaarlijke stoffen

Opzoek naar een container die al uw gevaarlijke stoffen kan opbergen zonder dat er brandgevaar is, of andere gevaren. Deze vindt u bij ons. Gevaarlijke stoffen containers of gevaarlijke stoffen opslag zijn onmisbaar voor een chemisch bedrijf of industrie. Onze veiligheidskasten zijn bij de beste van de markt.

Een opslagplaats voor uw gasflessen of brandbare productenVind hier een goede opslagplaats voor uw gasflessen en brandbare producten. Met onze gevaarlijke stoffen depots, kunt u zonder probleem uw brandbare producten stockeren zonder dat er enig brandgevaar bestaat. Koop ook zeker onze gasflessenhouders die voorzien zijn van een kwaliteitslabel waarbij men een zeer hoge kwaliteit vrijwaart. Stockeer uw gevaarlijke producten op een grote opslagvloer voor gevaarlijke producten.kwaliteitsvolle opslagcontainers vindt u hierBent u opzoek naar opslagcontainers die om het even bijtend, zuur, of ontvlambaar product kan stockeren, dan bent u hier aan het goede adres. Opslagcontainers voor gevaarlijke stoffen verkopen wij zeer veel. Ontdek zeker ook onze veiligheidskasten en gasflessenhouders. U kan ook vaten zonder problemen stockeren in de opslag containers van kaiserkraft. Slag uw gasflessen op, in de gasflessen containers van ons. In de webshop van kaiserkraft vindt u wat u zoekt.Chemicaliënkasten en opslagplaatsen voor gevaarlijke stoffenBent u eerder opzoek naar chemicaliënkasten of opslagplaatsen voor gevaarlijke stoffen. Deze hebben wij ongetwijfeld ook. In onze chemicaliënkasten

kunt u heel veel chemische producten stockeren zonder dat er een gevaar is voor de brandveiligheid. Als u eerder een opslagcontainers wilt voor uw gasflessen, kunt u steeds ons contacteren voor meer informatie. Voor al uw gevaarlijke stoffen, kunt u steeds terecht bij onze opslagplaatsen voor gevaarlijke stoffen.

Welke producten spelen een hoofdrol bij de opslag van gevaarlijke stoffen?Geen opslag van gevaarlijke stoffen zonder opvangbakken. Deze zijn altijd verplicht als u opslagcontainers met waterverontreinigende of brandbare vloeistoffen opslaat. Ze voorkomen onbedoeld lekken van de inhoud op de grond en in het grondwater. Belangrijk is het onderscheid tussen twee materialen:


  • Staal: geschikt voor waterverontreinigende en ontvlambare vloeistoffen

  • Kunststof: voor agressieve en waterverontreinigende vloeistoffen


Onze depots, stellingen voor gevaarlijke stoffen en opslagcontainers zijn al uitgerust met de juiste opvangbak. Anders zijn ze apart bij ons verkrijgbaar – uiteraard in verschillende varianten en afmetingen.Dan rijst de vraag waar u uw gevaarlijke stoffen wilt opslaan. Veel bedrijven kiezen ervoor om gevaarlijke stoffen op een veilige afstand buiten te bewaren. In dit geval vindt u bij kaiserkraft depots voor gevaarlijke stoffen en opslagcontainers in verschillende afmetingen: vaten en kleine emballagedepots voor kleine tot middelgrote hoeveelheden gevaarlijke stoffen, stellingcontainers voor gevaarlijke stoffen met diverse opslagniveaus voor grote hoeveelheden en gasflessenkasten en -opslagcontainers in verschillende afmetingen. Geïsoleerde opslagcontainers zijn ideaal voor het opslaan van temperatuurgevoelige gevaarlijke stoffen het hele jaar door. Pompen en toebehoren voor het hanteren van vaten maken de omgang met gevaarlijke vloeistoffen gemakkelijker.Voor gebruik binnen zijn veiligheidscontainers en individueel uitbreidbare stellingen voor gevaarlijke stoffen van gegalvaniseerd plaatstaal verkrijgbaar. Of u kiest voor een van onze kasten voor gevaarlijke stoffen.Aan wie kunt u het vragen als u het niet zeker weet?Het beste aan ons. Onze experts op het gebied van de opslag van gevaarlijke stoffen helpen u bij het kiezen van de juiste opslagmogelijkheden. Mocht het zo zijn dat we niets in de shop hebben dat volledig aan uw eisen voldoet, dan helpen we u graag om aan uw wensen tegemoet te komen door individuele oplossingen te realiseren.

''

Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Reinigingsmachines | Oogdouches | Elektrische pompen | Oliebindmiddel | Wijdhalsvaten | Kunststof opvangbakken | Justrite opvangbakken | CEMO opvangbakken