Tafelwagens

Multifunctioneel: onze tafelwagens als verrijdbare werkplaats. Ze zijn wendbaar, licht, duurzaam en robuust. Ze hebben veel opbergruimte en voldoende werkoppervlak. En met de omvangrijke toebehoren kunt u uw tafelwagen naar wens ’oppimpen’: styling en performance voor uw nieuwe mobiele werkplaats.

In de categorie Tafelwagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, HelgeNyberg, Rubbermaid, ZARGES, Gmöhling, RAU.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
500
500
1806
1806
-
Relevant
Aantal artikelen: 189

Uw nieuwe multitalenten: tafelwagensTafelwagens zijn multifunctioneel op het gebied van transportapparatuur en -wagens. Als mobiele werkbank zijn zij bijvoorbeeld onmisbaar op vele gebieden van assemblage, omdat zij snel en gemakkelijk van de ene werkplek naar de andere kunnen worden gebracht en ruimte en veilige opbergplaatsen bieden voor vele benodigde materialen en apparaten. Ideaal zijn tafelwagens als aanvulling op uw vaste werktafels. In sommige bedrijven worden vaste werkstations echter helemaal niet meer ingericht omdat hun actieradius vaak beperkt is. In plaats daarvan kunt u een beroep doen op tafelwagens en transportkarren voor mobiel gebruik. In dergelijke gevallen moet u er echter voor zorgen dat u tafelwagens gebruikt die dankzij een verlaagbaar onderstel toch het gemak van een vaste werkbank kunnen hebben.En welke uitrusting is er voor onze tafelwagens verkrijgbaar?Als het om uitrusting en toebehoren voor tafelwagens gaat, hebt u bij ons keuze te over, of beter gezegd de kracht van vele mogelijkheden. In principe zijn alle modellen gemaakt van duurzame en robuuste materialen zoals plaatstaal, multiplex panelen en kunststoffen, voor de mobiliteit zorgen bestuurbare massief rubberen wielen met remsystemen. Naast het assortiment eenvoudig vormgegeven montagewagens is er echter een grote verscheidenheid aan extra opties:  1. Vloeistofdichte legborden en legborden met antislipoppervlakken maken schoon en veilig werken mogelijk.

  2. Naar behoefte zijn tafelwagens met kastinzetten en laden verkrijgbaar, met afsluitbare elementen voor een veilige opslag van hoogwaardig gereedschap en apparatuur.

  3. Voor de opslag van kleine en bulkonderdelen zijn wagens met geïntegreerde magazijnbakken een intelligente oplossing.

  4. Kabels, gereedschap en ander werkmateriaal vinden hun juiste plaats op perforatieplaatsystemen.

  5. Om ergonomisch te kunnen werken, zijn er ook tafelwagens met in hoogte verstelbare werkbladen. Een optimale aanpassing aan elke lichaamslengte is dus probleemloos mogelijk.

  6. Het draagvermogen van de tafelwagens bedraagt tot 500 kg.


Met deze selectie bieden wij u krachtige tafelwagens van de hoogste kwaliteit voor elk toepassingsgebied in uw bedrijf. En welke mag het zijn?Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Pakketweegschalen | Afzetbanden | Rubbermatten | Handhefwagens | ESD-matten | Verbandkoffers | LISTA ventilatoren | QUIPO perforatieplaatsystemen