Whiteboards

Whiteboards zijn erg belangrijk in een professioneel bedrijf. Deze presentatieborden worden gebruikt in vergaderzalen. Op deze whiteboards kunt u aantekeningen maken en magneten kleven. Ontdek ook onze flipcharts en en onze whiteboards op wielen.

In de categorie Whiteboards bieden wij u producten van de volgende merken aan: MAUL, eurokraft pro, magnetoplan, Chameleon, nobo, eurokraft basic.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
400
400
2216
2216
-
Relevant
Aantal artikelen: 98

Whiteboards en schrijfborden: de analoge media voor uw succesvolle presentatieWhiteboards bieden een enorme weergave, zo goed als onderhoudsvrije hardware, intuïtief in gebruik en te bedienen zonder app – klinkt goed! Het wordt nog beter: eenmaal geïnstalleerd zijn ze 24 uur per dag klaar voor gebruik. Het mooiste van alles is: van stand-by modus tot het meest intensieve continue gebruik, onder aan de streep in de energiebalans staat een constante groene nul. Whiteboards en andere schrijfborden zijn ook in digitale tijden premium media als het gaat om de visualisatie van informatie. Er zijn goede redenen om te kiezen voor het ene of het andere oppervlak of voor allebei.Whiteboard op wielen en andere kwaliteitenBij onze whiteboards horen ook de whiteboardtoebehoren. Zoals onze magneten, stiften en plakbare notities. Wilt u uw kantoor of bedrijf herinrichten kunt u steeds ook onze planborden eens bekijken. Deze borden zorgen voor de beste structuur in een bedrijf. Iedereen weet wat hij moet doen wanneer hij deze planborden ziet. Onze whiteborden hebben alle formaten en kwaliteiten. We bieden bijvoorbeeld whiteboards op wielen, whiteboards voor op tafel en om aan de wand te hangen. Een verrijdbaar whiteboard zorgt voor veel flexibiliteit als het gaat om waar er gepresenteerd wordt.Zorg ervoor dat u uw meeting van begin tot het einde kunt leiden met onze presentatieborden. Wanneer er iemand binnenkomt in uw bedrijf, kunt u hem altijd ontvangen met onze vitrinekasten. In deze kasten kunt u brochures hangen waarom uw bedrijf de beste is in heel de wereld. Naast onze whiteboards kunnen ook de brochurehouders staan die als introductie geldt voor de klanten in uw bedrijf.Oneindig veel mogelijkheden met whiteboards en schrijfbordenWhiteboardreiniging tipsKan uw whiteboard niet meer grondig gereinigd worden met een spons? Zijn er nog steeds sporen van de kleur van stiften of schaduwen op het oppervlak te zien? Dan adviseren wij speciaal hiervoor ontwikkelde reinigingsmiddelen zoals whiteboardschuim of -doeken. Deze vindt u in de categorie Whiteboardtoebehoren. Reinig het whiteboard niet met alcoholhoudende schoonmaakmiddelen omdat dit het oppervlak van het bord kan aantasten.7 Voordelen van whiteboards • Energiebesparend: gebruik zonder elektriciteit

 • Onbeperkte bruikbaarheid

 • Gemakkelijke reiniging met droogwissers

 • Permanent gebruik zonder voorbereiding

 • Arbeidsmaterialen kunnen met magneten worden bevestigd

 • Uitbreidbaar tot flip-over met klemstrip

 • Kan ook gebruikt worden als projectiescherm


Andere presentatieschermen en borden in onze shop • Flip-overs: In tegenstelling tot het whiteboard schrijf je niet direct op de flip-over, maar met een stift op papier. Voordeel: De beschreven vellen zijn na de presentatie nog steeds beschikbaar voor verdere verwerking.

 • Projectieschermen: U krijgt de beste resolutie voor bijvoorbeeld een PowerPoint-presentatie op schermen, omdat ze een speciaal oppervlak hebben.

 • Presentatiewanden: Bereid uw presentatie in uw kantoor direct voor op de presentatiewand en duw het bord dan gewoon de vergaderzaal in.

 • Prikborden: Kleine documenten vastpinnen en snel herschikken met prikborden van kurk, stof of linoleum.


Het enige wat u nu nog nodig heeft, is een presentatiekoffer. Waarom? Deze bevat alles wat u voor uw perfecte presentatie nodig heeft. Wat zit er precies in? Pennen, scharen, papier, indexkaarten, lijmstippen, pointers en nog veel meer. Ontdek nu producten!