Wandstellingen

Op zoek naar goede wandstellingen voor magazijnbakken voor uw winkel of gereedschap? Dan hebben wij de oplossing. Hier vindt u alle wandstellingen die ervoor zorgen dat uw goederen goed geordend en gestructureerd opgeborgen kunnen worden.

In de categorie Wandstellingen bieden wij u producten van de volgende merken aan: mauser, STEMO, eurokraft pro, hofe, SCHULTE.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
95
95
2300
2300
-
Relevant
Aantal artikelen: 25

Wandstellingen voor kleine artikelenDe belangrijkste productiematerialen in het bedrijf zijn vaak nauwelijks groter dan een schroef of ring. Stelt u zichzelf eens voor dat u regelmatig op zoek zou moeten gaan naar deze mini helpers: Een ordelijke workflow zo dan ondenkbaar zijn. Daarom zijn onze wandstellingen voor bakken ideaal voor de belangrijkste kleine artikelen in het bedrijf of winkel.Wij hebben ook inhaakstellingen voor een steriele ruimte en voor de voedingsindustrie. Deze inlegbakken hebben een apart icoontje waarbij een mes en vork zichtbaar is. Ontdek hier welke magazijnbakken u kunt gebruiken in een ruimte waar alleen voeding wordt verpakt. Deze wandstellingen worden vooral gebruikt op plaatsen waar ze een atelier hebben of waar ze een werkplaats hebben.

Welke bakken kunnen in de wandstellingen worden opgeborgen?Wij bieden een grote selectie aan verschillende uitvoeringen voor het opslaan van kleine onderdelen in bakken. Bijzonder populair zijn onze stationaire, verrijdbare of aan de wand gemonteerde stellingen en onze lijsten voor opslag in magazijnbakken. Deze zorgen niet alleen voor een duidelijke sortering van kleine en zeer kleine onderdelen. De producten kunnen ook gemakkelijk verwijderd of aangevuld worden dankzij handige inzetbakjes.Waarop moet ik letten bij het kopen van wandstellingen met bakken?Het merendeel van onze aanbiedingen bevat al de juiste bakken voor onmiddellijke operationele gereedheid. Voor een goede structuur heeft u echter altijd de juiste etiketten voor markering nodig, die u het beste direct mee kunt bestellen. Vergeet dus de etiketten niet bij het kopen van een wandstelling met bakken.Of u kiest voor verrijdbare wandstellingen of stationaire oplossingen hangt voornamelijk af van het gebruiksgebied en de vraag naar kleine onderdelen. Verrijdbare modellen zijn de ideale aanvulling voor werkplaats- en productie werkplekken, vaste varianten worden gebruikt als buffer of werkplaats opslag. Wandlijsten worden perfect geïnstalleerd boven werkbanken en werktafels.Voor het aantal bakken geldt de stelregel: zo veel als nodig, zo weinig mogelijk. Dit geldt in het bijzonder voor verrijdbare wandstellingen voor dagelijks gebruik op de werkplek. Als u de kleine onderdelen exact aan de betreffende eisen aanpast, bespaart u zich de lange zoektocht naar het juiste goed en optimaliseert u de werkprocessen. Een wandstelling kopen voor in de winkel of voor gereedschap is ideaal, ongeacht waar u hem voor wilt gebruiken.Als u meer bakken, nieuwe wandstellingen of transportapparatuur en -wagens nodig heeft, kunt u bij ons op elk moment eenvoudig alles bestellen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Lockerkasten | Roosters | Draadkorven | Sportenladders | KLT-bakken | Onderdelenbakjes | EUROKRAFT platenstellingen | hofe ordnerkasten