Laptop trolleys

Kent u het synoniem voor 'mobile office’? Businesstrolleys! Ideaal voor iedereen die vaak op zakenreis gaat. In deze praktische koffers kunt u veel opbergen: dossiers, ordners, laptops, documenten en nog veel meer. Op wieltjes rollen ze met gemak achter u aan. Een perfect hulpmiddel om onderweg zaken te doen.

Zakelijke trolleys: ook onderweg professioneel op pad!Documenten, kantoorspulletjes, notebook, schoon goed ... Voor een succesvolle zakenreis is nogal wat bagage nodig. Dat stoppen zakenreizigers niet gewoon in een koffer, maar in stijlvolle businesstrolleys uit het assortiment van kaiserkraft. Waarom? Omdat ze daarmee een professionele indruk maken, waardoor zaken eenvoudiger worden.Wat zijn de vereisten voor businesstrolleys?Hoogwaardig bagagemateriaal voor zakenreizigers zorgt voor zoveel mogelijk ruimte op het kleinst denkbare oppervlak. Niet alleen als het gaat om het verpakkingsvolume, maar vooral ook om organisatie en orde. Van kantoorartikelen tot tandenborstels voor een overnighttrip, elk belangrijk gebruiksvoorwerp heeft een eigen plekje en is zo snel te vinden zonder dat u elke keer opnieuw de hele koffer hoeft te doorzoeken.Bovendien springen pilotenkoffers zakelijk visueel in het oog met mooi materiaal en doordachte details:  • Hoogwaardige materialen met een zakelijk ontwerp onderstrepen uw professionele (eerste) indruk.

  • Dankzij de robuuste vervaardiging en het gemakkelijke gebruik (trefwoord rollen) zijn businesstrolleys ideaal voor frequent gebruik en vele kilometers.

  • De afmetingen voldoen vaak aan de eisen die luchtvaartmaatschappijen stellen aan handbagage. Dus geen tijdrovende check-in nodig!


Welke businesstrolley past bij mijn reis?Tot op zekere hoogte is het een kwestie van smaak voor welk model van kaiserkraft u kiest. De verschillende uitvoeringen beschikken echter over speciale eigenschappen voor speciale zakenreizen:Hardshellkoffers zijn optimaal voor buitendienstmedewerkers, omdat ze bestand zijn tegen het veelvuldig uitnemen en weer terugleggen in de kofferbak, waarbij ze ook kwetsbare materialen als bijvoorbeeld monsters beschermen.Softshellvarianten zijn echte allrounders, maar ze zijn vooral handig bij overnighttrips. In de verschillende vakken kunnen alle gebruiksvoorwerpen voor dag en nacht apart worden opgeborgen. Op deze manier blijft de sok onzichtbaar als u de nieuwste portfolio's aan uw zakenpartner wilt presenteren.De klassieke pilotenkoffer is een ruimtebesparende oplossing voor documenten en technische apparaten. Hij is bijzonder geschikt voor mediators, gastsprekers enz. die hun presentatie compact willen houden en die bijvoorbeeld ook de belangrijke inhoud van een presentatiekoffer meteen mee willen nemen.Overigens: Als u op zoek bent naar een beetje ondersteuning als het gaat om presenteren, hebben wij voor u een Inkoophandboek over Presenteren. Als u vragen heeft over ons assortiment businesstrolleys, helpen we u op elk moment graag persoonlijk verder.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Ladeblokken | Zwenkarmen | Beschermmatten | Kabeldoorvoeren | Kledingkasten | Dienbladwagens | HSM papiervernietigers | DURABLE naambadges