Zeepdispensers

Wilt u een goede hygiënetip? Ga voor zeepdispensers voor de sanitaire voorzieningen. O, kent u die al? Dan kunt u meteen gaan kiezen!

In de categorie Zeepdispensers bieden wij u producten van de volgende merken aan: CWS, Rubbermaid, AIR-WOLF, TORK, Kimberly-Clark.

Merk
Hoogte [mm]
95
95
1351
1351
-
Breedte [mm]
80
80
400
400
-
Relevant
Aantal artikelen: 36

Zeepdispensers: voor perfect gedoseerde hygiëneZiektekiemen en bacteriën kunnen zich overal nestelen – zelfs op zeepflessen. Zeepdispensers voor wanden en zuilen minimaliseren het contact en leveren zeep, ontsmettingsmiddelen en lotions in een optimale dosis. Een groot pluspunt: uw sanitaire voorzieningen gaan langer mee en zijn gemakkelijk te onderhouden.
Welke zeep- of douchegeldispensers zijn er voor werkplaats, kantoor en commercieel gebruik?Industriële zeepdispensers zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende maten, materiaalvarianten, montagetypes en doseermethoden. Het gaat niet alleen om het uiterlijk of de beschikbare ruimte aan de wand, maar ook om de te gebruiken zepen en de toepassingsmogelijkheden:  1. Vulcapaciteit: Kleine zeepdispensers vanaf 500 ml zijn voor veel sanitaire ruimtes of kantoor-wc's ruim voldoende. Grote industriële zeepdispensers hebben alleen zin bij dagelijks intensief gebruik. Zepen en lotions zijn duurzaam, maar bij weinig gebruik veranderen ze na verloop van tijd van chemische samenstelling en kunnen sproeiers verstopt raken.

  2. Bediening: Zeepdispensers voor bediening met één hand zijn praktisch en handig, maar dispensers met armhendel of automatische zeepdispensers zonder aanraking zijn hygiënischer. Vooral in medische en drukbezochte omgevingen zijn varianten met no-touch bediening duidelijk de veiligere keuze.

  3. Dosering: Spuiten, schuimen of gewoon doseren? Dat hangt af van de inhoud. Handontsmettingsmiddelen en soortgelijke reinigingsmiddelen moeten met een brede spray kunnen worden aangebracht, terwijl zepen met oppervlakteactieve stoffen hun waseffect optimaal ontwikkelen als ze al schuimend uit de dispenser komen.

  4. Materiaal: Roestvast stalen zeepdispensers zijn in sommige bedrijfsomgevingen verplicht omdat ze gemakkelijker schoon te houden zijn dan kunststof. Bovendien zijn ze duurzamer in werkplaatsen en bedrijven. Kunststof industriële zeepdispensers zijn daarentegen compacter, mooier en gemakkelijk te plaatsen in kleine wasruimtes of kamers.


Tip: Veel zeepdispensers zijn niet alleen geschikt voor handverzorging, maar ook voor ontsmetting en reiniging van oppervlakken. Vooral dispensers met armhendel kunnen snel en eenvoudig allerlei soorten ontsmettingsmiddelen doseren. Installeer ook hier geschikte dispensers voor papieren handdoeken.
Welke zeep- of douchegeldispenser is de beste?Een zeepdispenser alleen is geen perfecte sanitaire voorziening. Als de dispenser en de zeep of het reinigingsmiddel bij elkaar passen, is in ieder geval de eerste stap gezet. De hele hygiënische uitrusting van de sanitaire ruimte is echter belangrijk. Een douchegeldispenser verschilt in principe niet van een zeepdispenser, afgezien van het feit dat hij in de douche wordt geplaatst. Er moet een handdoekdispenser of handendroger aanwezig zijn, evenals afvalbakken en opvangbakken.Hygiëne-instructies: Zorg er vooral voor dat gebruikers zo min mogelijk hoeven aan te raken bij het wassen en dat alle elementen gemakkelijk en snel bereikbaar zijn.Wilt u meer weten? Wij informeren u graag persoonlijk over ons assortiment zeepdispensers en andere producten. Neem gerust contact met ons op.