Aanrijdbeveiliging

Veilig afbakenen: afzettingen helpen om gevarenzones, verkeersroutes of bepaalde werkzones doelgericht te markeren. Ze waarschuwen voor potentiële gevaren of verhinderen dat onbevoegden toegang krijgen tot bepaalde zones. Van tapes voor het markeren van afgesloten zones tot veiligheidsbarrières – ontdek het assortiment in de online shop van kaiserkraft. Zo zorgt u voor veiligheid op het hele bedrijfsterrein.

Afzetting en markering – hier moet u langs!Let op! Stop! Hier moet u langs! U zou kunnen proberen om medewerkers en bezoekers alle gedragsregels, die te maken hebben met veiligheid en een soepele afwikkeling van de verkeersstroom, door middel van woorden bij te brengen. U zou ook kunnen kiezen voor de visueel eenduidige kracht van afzettingen en markeringen. Tenslotte stralen deze verreweg veel duidelijkere signalen uit dan woorden ooit kunnen doen.


Als u ons wilt contacteren kunt u ons contacteren via de

contactformulieren.

Heeft u nog vragen over hoe wij juist onze producten leveren en welke levertijden er gebruikt worden, neem dan zeker eens een kijkje op onze

afleverservice.


In welke bedrijfsgebieden zijn een afzetting en markering onontbeerlijk?In principe in alle gebieden. Overal daar waar mensen, machines en werk samen komen, is een afzetting of markering belangrijk. Elke keer als u personen of processen stuurt, leidt, afschermt of wilt informeren, doet u dit allereerst met deze visuele hulpmiddelen. En dan gaat het daadwerkelijk om het totale productiegebied in het bedrijf:  • In magazijn- of transportzones regelen afzettingen en markeringen het veilig samengaan van voetgangers, transportvoertuigen en opslagplaatsen.


  • Op het bedrijventerrein bakent u met verkeersdrempels, slagbomen en markeerverf de toegang af, regelt u het verkeer en geeft u zonder woorden parkeerzones aan, waar u maar wilt.


  • In het gebouw zorgen deur- en aanwijzingsborden ervoor dat bezoekers en medewerkers zich kunnen oriënteren.


  • Zelfs op kantoor en bij de totale logistiek zijn stickers en dergelijke de snelste manier om doelgericht zaken en producten te vinden en deze van A naar B te brengen.Het is vooral belangrijk, dat u de markering en afzettingen regelmatig vervangt, vooral na de winter. Dat heeft een hoog representatief effect en garandeert bovendien dat de signalen altijd goed zichtbaar zijn en worden begrepen.Wat voor soort afzettingen en markeringen moet ik gebruiken?Het maakt niet uit in welk deel van het bedrijf: Als het gaat om een afzetting of markering gaat het altijd om welke van de vier factoren (sturen, leiden, afzetten, informeren) voorop staat. Er is zeker sprake van een ideaal aantal aanwijzingen bij de implementatie: zodra tekens of aanwijzingen elkaar tegenspreken, is het teveel van het goede.Onmisbaar zijn markeringen of passende producten op die plaats, waar een veiligheidsrisico kan ontstaan:  • Door kabelbruggen voorkomt u dat mensen struikelen en verhindert u dat apparaten beschadigd raken als over de kabel heen wordt gereden. Tegelijkertijd maant u chauffeurs of voetgangers tot voorzichtigheid.


  • De aanrijbeveiliging is overal daar noodzakelijk, waar botsingen gevolgen kunnen hebben voor machines, inrichting, mensen en voertuigen.


  • Een van de nieuwste producten op de markt is de flexibele aanrijbeveiliging, die na een botsing weer terug gaat naar zijn oorspronkelijke stand en zo de instandhoudingskosten voor veiligheidsvoorzieningen drastisch verlaagt.Overigens: met rood-witte afzettingen of markeringen signaleert u tijdelijke gevaarlijke plaatsen, met een product in geel-zwart beveiligt u permanent gevaarlijke plaatsen.Welke voorschriften hebben betrekking op afzettingen en markeringen?De

bedrijfsveiligheid door afzettingen en markeringen

staat ook hoog op het lijstje van wat wettelijk relevant en voorgeschreven is. Daartoe behoren allereerst de verkeersregels en verkeerstekens en de werkplaatsregeling die zich ook richt op belangrijke bewegwijzering als het gaat om veiligheid. Laat u daarom hier voor aankoop nog eens precies informeren over wat er in uw bestand nog ontbreekt.Hoe kunnen wij u daarbij verder helpen?Van een simpele tafelstandaard tot aan een uitgekiend systeem voor aanrijbeveiliging zijn wij de juiste aanspreekpartner en wordt u op uw wenken bediend als het gaat om afzettingen en markeringen. Naast permanent te installeren elementen hebben we natuurlijk ook een grote keuze aan slechts tijdelijk inzetbare waarschuwings- en afzetlinten.


Neem met ons contact op en geef voortaan zonder veel woorden aan, waar men in uw bedrijf het veiligst heen gaat.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Papiervernietigers | Vloerreiniging | Wandasbakken | Vloerstofzuigers | Kiepwagen | Parkeerplaatsmarkeringen | Mannus slagbomen | Tensator bandafzettingen