Opslagbakken, magazijnbakken

Magazijninrichtingen en opslagsystemen zijn vaak complex en het komt op de details aan. Wij hebben daarvoor gelukkig de juiste producten! Van magazijnbakken, stapelbakken en transportboxen tot tonnen, tanks en vaten, bij ons vindt u een omvangrijk assortiment voor uw magazijninrichting. Veiligheid, functionaliteit en kwaliteit staan daarbij centraal.

Opslagbakken kopen – orde en overzicht in elke situatieEen goed georganiseerd magazijn is de beste voorwaarde voor soepele werkprocessen. Met de juiste opslagbakken en -containers kunt u orde en overzicht bewaren in krappe ruimtes en hectische tijden. Op kaiserkraft vindt u alles wat u daarvoor nodig hebt, van bakken voor kleine onderdelen en magazijnbakken tot transportboxen en -containers, evenals stapel- of gaasboxen, silocontainers en bodemklepcontainers.
Intelligent stapelen met opslagcontainers en het beschikbare oppervlak benuttenHelemaal aan het begin staat de stelling. Met uitbreidbare inhaak- en schroefstellingen, breedvak- en zwaarlaststellingen of magazijnstellingen, in de juiste afmetingen, benut u het beschikbare oppervlak optimaal en blijft u mobiel. Dan hebt u alleen nog passende bakken nodig om uw stellingen te vullen, bijvoorbeeld:

Let er bij de keuze vooral op dat bakken, inhoud en stelling bij elkaar passen. Daarbij speelt het materiaal een belangrijke rol. In ons inkoophandboek over soorten kunststof komt u meer te weten over verschillende kunststoffen en hun eigenschappen.
Droomteam: opslagcontainers veilig op pallets opslaanOf u nu kiest voor rekken of vloeropslag, pallets zijn een must-have als basis voor allerlei soorten containers. Als ze zijn gestapeld en vastgezet op pallets, kunnen ze gemakkelijk en snel van de ene plaats naar de andere worden verplaatst met palletwagens of pallettrucks. Met opzetframes maakt u van de pallet in een handomdraai een box voor kleine en grote onderdelen. Lees meer over pallets en hun eigenschappen in onze koopgidsen over europallets en kunststof pallets.
Voorschriften en tips voor een veilig magazijn – veiligheid vooropWie een magazijn inricht, moet zich houden aan bepaalde voorschriften en wetten. Algemene informatie hierover is te vinden in de DGUV-regel 108-007. Ook belangrijk: bouwvoorschriften en voorschriften voor brandbeveiliging.Slaat u gemakkelijk ontvlambare, giftige of anderszins gevaarlijke stoffen op? In dat geval is de verordening voor gevaarlijke stoffen van doorslaggevend belang. De juiste bakken en de juiste toebehoren voor veilige opslag zijn ook bij ons verkrijgbaar. In ons assortiment met betrekking tot de omgang met gevaarlijke stoffen vindt u bijvoorbeeld opvangbakken in een stationaire en mobiele uitvoering. Ze zorgen ervoor dat er niets naast gaat als er niets naast mag gaan. In vatenrollers of -karren verplaatst u de gevaarlijke inhoud heel ontspannen van A naar B.Lees meer over verschillende soorten opvangbakken in onze inkoophandboek over opvangbakken van glasvezelversterkte kunststof en onze inkoophandboek voor de bestendigheid van opvangbakken.
Inrichten met systeem loontMet een goed functionerende opslagvoorziening bestaande uit opslagbakken en -containers bespaart u tijd en geld, voorkomt u ongelukken en maakt u een goede indruk op klanten en zakenpartners. Weet u niet zeker welke van de containers in uw geval de juiste is? Neem contact met ons op – wij geven u graag advies!
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Roosters | Industriepallets | Transportkoffers | Hoge kasten | Magnetische bandstroken | Oliepompen | Heson-kiepbakken | Heson-pallets