Oprijplaten

Bestel nu onze handige oprijplaten en laadrails? Deze zijn uitermate geschikt voor zware bestellingen die u op een eenvoudige manier in uw vrachtwagen wil laden. Onze oprij- en drempelbruggen zorgen ervoor dat u zonder problemen, uw gereedschap kunt vervoeren over verhogingen of openingen!

In de categorie Oprijplaten bieden wij u producten van de volgende merken aan: Mottez.

Relevant
Aantal artikelen: 13

Overbrug hoogteverschillen met behulp van oprijplatenWij hopen dat het met uw bedrijf gestaag bergopwaarts gaat! Om deze wens in vervulling te laten gaan, moet het dagelijks op en neer van transportgoederen plaatsvinden op sterke constructies. Hiervoor heeft kaiserkraft het passende assortiment: oprijplaten en drempelbruggen.Oprijplanken gemaakt van zeer sterke aluminium legeringen zijn perfect voor dagelijks gebruik. Ze zijn sterk en toch licht van gewicht. Afhankelijk van het laadvermogen en de overbrugging lengte kunnen ze door een of twee personen worden verplaatst en neergelegd. Iedereen die ooit eens met een volle steekwagen slechts twee treden moest overwinnen, weet het gebruiksgemak van oprijplaten naar waarde te schatten. Voor stapelaars en andere hefapparaten vormen kabels alleen al een uitdaging. Voor rolstoelgebruikers effenen ze letterlijk het pad: bijvoorbeeld de minibus in en weer uit. Of het nu gaat om goederentransport of personenvervoer, met een helling of verloop van tot 30 procent op- of afwaarts, zijn laadrails ideaal ter overbrugging. Hoe staat het met de veiligheid? De fabrikanten van onze oprijplaten hebben voorzorgsmaatregelen getroffen voor als de nood aan de man komt.Safety first: ook bij oprijplaten en laadplatformsAntislip loopvlakken, rijgoten, aanslaghoeken, borgpennen en -lussen, zij begrenzingen – op de praktische oprijbruggen uit onze onlineshop kunnen mensen en materialen veilig van het ene hoogteniveau naar het andere worden getransporteerd. De mobiele oprijplaten van aluminium of plaatstaal zijn bovendien nog voorzien van twee greep openingen voor het dragen en kunnen dus goed door uw personeel worden verplaatst.Vindt u de keuze moeilijk? De productfamilie van oprijplaten en drempelbruggen is groot en elk product heeft zijn eigen sterktes. Het model spectrum gaat tot aan een vermogen van 1200 kilogram en het aanbod omvat een breed scala aan toepassingen: van laden en lossen van transportvoertuigen tot toegankelijkheid voor rolstoelen bij de overheid of op het bedrijfsterrein. Waar kunnen wij u mee helpen? Een in hoogte verstelbare oprijplaat, een tweedelige drempelbrug of aluminium laadrails? Wij hebben voor elk hoogteverschil de juiste overbrugging. Mocht u iets speciaals zoeken, dan neemt u gewoon contact.

met ons op. Wij adviseren u graag.

Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Palletwagens | Wielen voor transportapparaten | Zwenkkranen | Handhefwagens | Leuningen | Precisieweegschalen | Pramac stapelaars