Folderhouders

Opzoek naar goede folderhouders? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek al onze reclamestandaards en brochurehouders. Onze foldersstandaards hebben allemaal een goede kwaliteit en deze reclamestandaards zorgen voor een juiste vertoningen van uw folders. Bekijk zeker onze folderrekken en folderwanden.

In de categorie Folderhouders bieden wij u producten van de volgende merken aan: helit, DURABLE, eurokraft pro, magnetoplan, MAUL.

Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
200
200
1864
1864
-
Relevant
Aantal artikelen: 58

Prospectusstandaards en reclamestandaards: Zo laat u gedrukte producten van hun beste kant zienBrochurestandaards of folderhouders, alles vindt u op onze website. Deze folderrekken zijn op een uitstekende manier geproduceerd. Deze posterhouders zorgen ervoor dat uw bedrijf de juiste publiciteit krijgt. Kies zelf hoeveel folderrekken u nodig heeft, zodra u dat weet kunt u zonder problemen deze brochurestandaards kopen.Welke prospectus- en reclamestandaard gebruik ik waar?Wij hebben een groot aantal verschillende modellen voor u die u perfect kunt afstemmen op het reclamedoel en uw bedrijf.Uitgebreide prospectusstandaards en prospectus-stellingen zijn geschikt voor een breed scala aan promotiematerialen, maar ze hebben veel ruimte nodig om er aantrekkelijk uit te zien.


Wanddisplays gemaakt van transparant of ondoorzichtig polystyreen kennen dit probleem niet. U moet er echter altijd voor zorgen dat het promotiemateriaal qua formaat en opstelling (horizontaal of verticaal) bij de houder past. Anders komt het willekeurig en slordig over. Aangezien het visuele effect van deze variant wat minder is, moeten de daarin aangeboden documenten op een opvallende manier ontworpen zijn om te worden meegenomen.Tafelstandaards vormen de ideale aanvulling voor balies bij de receptie of op beurzen en congressen. Ook in de wachtruimte kunt u ze gebruiken om bijvoorbeeld catalogi in A4-formaat aansprekend aan te bieden.Overigens zijn al deze producten er niet alleen om bezoekers of beursklanten te voorzien van belangrijk beeldmateriaal. U kunt deze producten ook gebruiken voor interne presentatie, bijvoorbeeld om werknemerskranten op een aantrekkelijke manier te presenteren.Waar moet ik op letten bij het plaatsen van de prospectus- en reclamestandaards?Het maximale effect kan worden bereikt als de prospectushouder geen optische concurrentie van andere informatiedragers krijgt. Deze omvatten bijvoorbeeld informatieborden of vitrinekasten. Een uitzondering hierop: als de inhoud van de vitrinecast rechtstreeks naar de prospectussen of brochures op de standaard verwijst, neemt de kans toe dat de kijker ze meeneemt!Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op – wij adviseren u graag persoonlijk.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Badgehouders | Vakantieplanners | Tijdschriftenstellingen | Infoborden | Papiersnijmachine | Maandplanners | magnetoplan folderhouders | QUIPO prikborden