Palletstelling

Robuust, stabiel, draagkrachtig: palletstellingen kunnen de zwaarste ladingen aan. Ze zijn uiterst flexibel, omdat ze naar wens kunnen worden uitgebreid. Dit geeft je de mogelijkheid om inrijstellingen, stellingen voor zwaar gebruik, palletstellingen voor industriële magazijnen enz. aan te passen aan de vereisten van je bedrijf. Ontdek de selectie veelzijdige magazijnhulpen in de online shop van kaiserkraft!

In de categorie Palletstelling bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, SCHULTE.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
2100
2100
5250
5250
-
Relevant
Aantal artikelen: 27

Palletstellingen besparen ruimte in het magazijnSla je goederen op pallets op, maar heb je weinig ruimte? Dan zijn palletstellingen een slimme oplossing. Je kunt wegwerp- of houten pallets opslaan op de lastdragende stellingen voor zwaar gebruik om ruimte te besparen. Van inrijstellingen tot palletstellingen voor industrieel gebruik - de keuze is groot.Hoe zijn inrijstellingen opgebouwd?Een typische palletstelling is bijzonder stabiel. Dankzij speciale steunbalken en robuuste steun frames kunnen er volgeladen pallets in worden geplaatst. Inrijstellingen zijn ook flexibel. U hebt namelijk de mogelijkheid om de stellingsystemen modulair samen te stellen volgens uw individuele vereisten. U kunt de stellingen bijvoorbeeld ontwerpen voor verschillende soorten pallets.Welke palletstelling is waarvoor geschikt?Palletstellingen voor zware ladingen zijn geschikt als u verschillende gepalletiseerde producten in overzichtelijke hoeveelheden wilt opslaan. Op elk niveau kunt u meerdere pallets naast elkaar opslaan. Als je daarentegen grote hoeveelheden gepalletiseerde goederen wil opslaan, zijn inrijstellingen aan te raden. Hiermee slaat u op elk niveau meerdere pallets achter elkaar op. Praktisch: Ondanks hun hoge opslagcapaciteit hebben deze palletstellingen een overzichtelijke indeling.


In het projectvoorbeeld van Vishay tonen we u een sterk aangepaste implementatie van de verschillende opslagopties voor houten en wegwerppallets met een specifieke plattegrond.Magazijn palletstellingen beveiligen en controlerenDe standaard richtlijnen en voorschriften voor het omgaan met opslagapparatuur en voor het inrichten van de opslagruimte zijn van toepassing op palletstellingen. Daarnaast zijn rambeveiliging en aanrijdbeveiliging verplicht voor inrijstellingen.


Volgens de Nederlandse verordening inzake industriële veiligheid en gezondheid (Arbo Wetgeving) is vastgelegd dat magazijnstellingen minstens 1x per jaar dienen te worden geïnspecteerd (NEN-EN 15635). Uit een risico inventarisatie en evaluatie kan zelfs blijken dat een frequentere inspectie noodzakelijk is.


De inspectie wordt uitgevoerd door een bevoegd persoon die zich gedurende meerdere jaren heeft bewezen in de omgang met opslagapparatuur en stellingen. Ze moeten ook getraind zijn in de nieuwste eisen en technische innovaties. Alleen zo kan de inspecteur eventuele gebreken duidelijk herkennen.Zware palletstellingen, inrijstellingen & co. kopenIn onze online shop vind je een divers aanbod palletstellingen. Wil je meer informatie over ons assortiment rekken, houten pallets en andere opslag producten? Neem dan contact met ons op. We geven je graag persoonlijk advies.Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze producten:Draadkorven | Vakken kasten | Legbordstellingen | Sport Ladders | eurokraft pro palletstellingen | eurokraft pro stellages