Ruimtesystemen

Ruimtesystemen bieden u een ruimte in een ruimte. Daarbij kunt u denken aan een klein kantoor in een productiehal, de koffiekamer in een autogarage of een container voor de tijdelijke buitenopslag. Alles is mogelijk met ruimtesystemen en de nodige artikelen vindt u bij ons.

Nieuwe werkplekken creëren met ruimtesystemenElk magazijn of elke productiehal heeft meer bruikbare ruimte dan de vierkante meters in de plattegrond suggereren. Dan gaat het zowel over het horizontale als over het verticale vlak. Met onze ruimtesystemen en de jarenlange ervaring van onze medewerkers, kunt u kantoor- of opslagruimtes creëren waar u ze eerder niet vermoedde. Ruimtesystemen bieden u ook de flexibiliteit om voorbereid te zijn op de uitbreiding van toekomstige werkplekken.Welke voordelen bieden ruimtesystemen?Een van de grootste voordelen van onze ruimtesystemen is de mogelijkheid om nieuwe werkplekken te creëren zonder wijzigingen aan te brengen in de constructie van het gebouw of zonder eeuwig gebonden te zijn aan de inrichting van de ruimte. We bieden bijvoorbeeld scheidingswandsystemen en systeemkantoren die u flexibel kunt uitbreiden en verplaatsen. Deze ruimtesystemen zijn zonder lange verbouwingen en uitvaltijden.Dit resulteert in voordeel nummer twee: ruimtesystemen scheiden productie-, kantoor- en opslagruimten zonder dat de eenheden te ver uit elkaar liggen. Hierbij vermindert u de looptijd voor medewerkers, vergemakkelijkt u de communicatie en maakt u de organisatie van processen efficiënter.Deze mix van nabijheid en scheiding werkt ook voor specifieke behoeften. In ons projectenoverzicht laten wij u zien hoe wij met ruimte creëren in ruimtes met onze ruimtesystemen. Met ruimtesysteem projecten houden wij rekening met alle omstandigheden die belangrijk zijn voor een werkomgeving.Welke ruimtesystemen zijn er en hoe gebruik ik ze?Bij kaiserkraft bieden we verschillende ruimtesystemen voor verschillende behoeften. Hierbij richten wij ons helemaal op uw persoonlijke eisen.Als u entresols in uw hal wilt installeren, vindt u bij ons op maat gemaakte producten die onze medewerkers samen met u plannen en implementeren.  • Entresols zijn altijd de juiste keuze als u anders ongebruikte ruimte verticaal wilt inrichten met ruimtesystemen zoals kantoren en extra oppervlakken.

  • Het voordeel: de medewerker op kantoor heeft zicht op het productiegebied en kan snel en efficiënt beslissingen nemen, ingrijpen in de processen of afspraken maken.


Voor de opbouw van sommige van onze ruimtesystemen heeft u niet eens onze praktische ondersteuning nodig. Zo kunt u dankzij een eenvoudig mes- en groefsysteem een systeemkantoor op een grondvlak opzetten in ongeveer zes uur. Daarbij heeft u de keuze uit slimme modules op het gebied van ramen, deuren en opdeling.Ruimtesystemen zoals bijvoorbeeld scheidingswandsystemen of systeemkantoren worden ook buiten productiehallen gebruikt: als portiershuisje, als magazijnruimte, als scheidingswand in een open kantoor.Strookgordijnen scheiden werkruimte en zijn niettemin doorlaatbaar. Ze houden vooral stof en vuil alsmede omgevingsinvloeden tegen, maar je kunt er eenvoudig doorheen stappen of -rijden. Bovendien verlagen ze de energiekosten. Daarom zijn ze bijzonder geschikt als bescherming voor inritten of poorten.Waar moet je bij de installatie van de ruimtesystemen op letten?Als algemene regel geldt dat hoe groter het nieuw te bouwen oppervlak is dat door middel van ruimtesystemen moet worden gecreëerd en/of hoe verder dit in verticale lijn omhoog gaat, des te belangrijker het is dat wij u begeleiden met onze expertise ter plaatse.Onze medewerkers bekijken voor een project bijvoorbeeld of uw vloeren voor de last van een entresol geschikt zijn en of uw voorstelling voor de nieuwe ruimte ook te verwezenlijken is.Daarop voortbordurend worden op maat gesneden plannen ontwikkeld en wordt de opbouw van de ruimtesystemen georganiseerd. Natuurlijk spelen ook hier arbeidsrechtelijke voorschriften en veiligheidskwesties een belangrijke rol.Met andere woorden: u geeft ons door waaraan u behoefte heeft en wij zorgen met u samen voor dit totale project.Hoe kunnen wij u nog verder helpen met ruimtesystemen?Onze CAD-planningsservice is het eerste aanspreekpunt voor uw grote projecten als het gaat om ruimtesystemen. Op grond van onze jarenlange ervaring en intensieve samenwerking met partners met wie we een langdurige relatie hebben, kunnen wij ook buitengewone en zeer individuele projecten voor u realiseren. Spreek ons gewoon aan.Als u graag betrokken wilt worden bij kleinere projecten, raden we u aan de volgende compendia te bekijken:

Zoals altijd staat ons team van kaiserkraftaltijd persoonlijk tot uw beschikking voor vragen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Werkplekmatten | Plafondventilatoren | IBC-containers | Geluiddempende wanden | Hekelementen | Kluizen | Axelent veiligheidshekken | EUROKRAFT scheidingswandsystemen