Brievenbussen

Wat mag er niet ontbreken in uw kantoor? Precies: een brievenbus. In ons assortiment vindt u design brievenbussen, extra grote brievenbussen én reguliere modellen. Ontdek ze allemaal en bestel er eentje die bij uw bedrijf past!

Relevant
Aantal artikelen: 14

Brievenbussen voor uw kantoorTegenwoordig verstuurt u waarschijnlijk een stuk minder post dan vroeger. Digitaal gaat alles sneller én makkelijker. Toch zijn er nog een paar zaken die u liever in een papieren brief bespreekt dan via een e-mailtje. Denk bijvoorbeeld aan facturen. Als u die per post ontvangt, kunt u ze meteen afhandelen; maar online belanden ze soms zonder dat u het doorheeft in uw spam inbox. Wat uw reden ook is, het is altijd handig om een brievenbus bij uw kantoor te hebben staan. Zo kunt u alle post netjes ontvangen. In ons assortiment vindt u verschillende modellen: van grote brievenbussen tot design brievenbussen. Bekijk ze allemaal en kies er eentje die bij u past!Zo kiest u de juiste brievenbusHoe kiest u de juiste brievenbus voor uw kantoor? Laat ons u helpen. Bedenk eerst of u 'm in een binnen- of buitenruimte wilt plaatsen. Daarna kunt u een keuze maken tussen de verschillende materialen, kleuren en afmetingen.Hoeveel afdelingen heeft uw bedrijf? En hoeveel daarvan hebben een plek op kantoor? Het is handig om voor iedere afdeling een aparte brievenbus te kopen met een eigen postadres. Dat bespaart u een hoop tijd én moeite, want de post hoeft dan niet meer gesorteerd te worden. Om verwarring te voorkomen, kiest u voor iedere brievenbus een andere kleur. Het model kan wél gelijk blijven. De design brievenbussen zien er bijvoorbeeld strak en professioneel uit.Als u iedere dag veel post ontvangt, is het verstandig om een grote brievenbus te kopen. Sommige modellen hebben zelfs een extra compartiment voor pakketjes. Hierdoor is er genoeg ruimte, hoeft de bezorger niet te proppen en blijft al uw post gewoon intact.Normeringen voor brievenbussenGoed om te weten: bijna al onze brievenbussen hebben een DIN EN 13724-normering. Daardoor loopt het proces van post ontvangen hartstikke soepel. Dit zijn de voordelen van zo’n normering:  • C4-enveloppen kunnen zonder knikken of beschadigingen bezorgd worden.

  • De brievenbus blijft bij goed én slecht weer intact - en uw post dus ook.

  • De stapelhoogte in de brievenbus is minimaal 40 millimeter. Er is dus genoeg ruimte voor uw post.

  • De brievenbussen zijn stevig, waardoor u beschermd bent tegen inbraak.


Heeft u nog vragen over onze verschillende brievenbussen of andere producten uit ons assortiment, zoals vlaggenmasten? Neem dan gewoon contact op met onze klantenservice. Stuur ons even een e-mailtje of bel ons. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur.Deze producten zijn misschien ook interessant voor u:Gereedschapshouders | Gereedschapsboxen | Rolsnijders | EUROKRAFT vuilnisbakken | Hailo vuilnisbakken