Bureaulamp

Ontdek onze krachtige bureaulampen. Deze bureaulampen zijn uitgerust met de beste lampen en kunnen volledig afgestemd worden volgens uw wil. Deze kantoorlampen zorgen ervoor dat u zonder problemen en zonder concentratieverlies kan verder werken. Bekijk zeker ook de magazijnlampen en onze ander winkellampen.

In de categorie Bureaulamp bieden wij u producten van de volgende merken aan: Hansa, MAUL, Waldmann, magnetoplan.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
46
46
2050
2050
-
Relevant
Aantal artikelen: 75

Bureaulampen en kantoorlampen, u kan eigenlijk niet zonderOnze bureaulampen zijn uitgerust met de juiste lichtsterkte voor uw ogen. Wat licht voor uw bedrijf betekent staat hier. Met lampen en armaturen uit het assortiment van kaiserkraft zorgt u voor een optimale productiviteit, hoge representativiteit en dat elke medewerker zijn werk perfect kan doen. We leggen uit waar u op moeten letten bij het maken van een keuze.Het ideaal van lichtkleur en helderheid: welke verschillen in licht zijn belangrijk?Bij het zoeken naar de optimale verlichting voor verschillende bedrijfssectoren spelen drie factoren de hoofdrol:  1. De lichtkleur (kleurtemperatuur), uitgedrukt in Kelvin. Hoe hoger de kleurtemperatuur in Kelvin, hoe witter het licht.

  2. De verlichtingssterkte, d.w.z. de intensiteit waarmee het licht op een oppervlak valt, uitgedrukt in lux.

  3. De lichthelderheid – eerder uitgedrukt in watt (W) en nu in lumen (lm).


Met de juiste lichtkleur van armaturen en lampen kunt u verschillende belangrijke aspecten op de werkplek beïnvloeden. Ze creëren een werkomgeving waarin met meer concentratie kan worden gewerkt, zorgen voor minder vermoeid werken en zorgen voor het beste contrast en de kleurweergave van werkstukken.Helderheid is een zeer persoonlijke aangelegenheid, maar ook hier geldt: hoe geconcentreerder en nauwkeuriger het werk, hoe hoger deze zou moeten zijn.In het productgebied kantoor adviseren we voor de belichting van bureaus een lichtkleur in het daglichtspectrum (meer dan 5300 K) of met een neutraal effect (ongeveer 4000 tot 5300 K) – bij een helderheid van ten minste 500 lux.


Deze combinatie bevordert de concentratie zonder de werkplek te steriel te maken. Het optimale licht moet zo worden gekozen dat het de effecten van koude zelfverlichtende middelen zoals schermen op de ogen zo goed mogelijk kan compenseren.Op werkbanken of zelfs cleanroomtafels hebben uw werknemers lampen en armaturen nodig die hun onvoorwaardelijke concentratie bevorderen en die tegelijkertijd de hoogste precisie bieden op het gebied van contrast en kleurgetrouwheid.Dat kunt u allereerst bereiken met lampen met een helderheid tot 1.500 lux en ten tweede met een lichtkleur die past bij de werkplek. In het medische veld worden (organische) roodtonen perfect afgebeeld met neutraal wit. Daglichtarmaturen worden altijd gebruikt als de contrasten tussen de afzonderlijke delen van het werkstuk optimaal moeten worden benadrukt. Dit is bijvoorbeeld belangrijk om de verschillende delen van een vrij uniform werkstuk beter te kunnen herkennen.Lampen en armaturen met een representatieve functie gaan niet over zichtbaarheid en concentratie, maar over een uitnodigende en huiselijke sfeer. U kunt dit bereiken met lampen die zich aan de andere kant van de helderheid en kleurschaal bevinden. Warmwitte tonen (2700 tot 3300 K) en (instelbare) helderheid van minder dan 500 lux zorgen ervoor dat bezoekers en klanten zich welkom voelen in uw bedrijf.Welke lamp voor welk gebied?Voor elk van deze functies vindt u bij kaiserkraft de juiste verlichtingsoplossingen, die het doel waarvoor ze bestemd zijn met onmisbare aspecten aanvullen:  • Voor de werkplaats en de industrie vindt u verstelbare werkplaatsverlichting met vergrootglas, dat niet alleen het werkstuk verlicht, maar dit ook vergroot.

  • Om het bureau te verlichten zijn lampen met een verblindingsvrij scherm geschikt, die kunnen worden gedraaid, in hoogte kunnen worden afgesteld en naar wens kunnen worden aangepast.

  • Voor een brede lichtverdeling met optimale verlichting van gangen en voor de basisverlichting van magazijnen enz. adviseren wij plafondlampen met een groot en gesatineerd schermoppervlak. Het stralingseffect is 100 procent naar beneden gericht.

  • Elegante verlichtingsstemmingen kunnen worden gecreëerd met staande, moderne armaturen waarvan de helderheid kan worden aangepast en die zowel het plafond als de vloergebieden naar wens kunnen verlichten. Dit creëert sculpturale effecten met een decoratieve uitstraling.


We helpen u graag bij het kiezen van de optimale armaturen en lampen voor een specifiek bedrijfs- en werkgebied. Neem gewoon contact met ons op.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Beschermmatten | Dienbladwagens | Zwenkarmen | Kabeldoorvoeren | Kledingkasten | Ladeblokken | Tojo staande kapstokken | BISLEY kantoorartikelen