Opslagcontainers voor gevaarlijke stoffen

Te weinig gevaarlijke stoffen voor een hele opslagfaciliteit voor gevaarlijke stoffen, te veel voor een eenvoudige stelling? Dan kunt u uw gevaarlijke vloeistoffen het beste opslaan in een depot voor gevaarlijke stoffen. U kunt er niet alleen agressieve, waterverontreinigende vloeistoffen opslaan volgens de voorschriften, maar u heeft ook de keuze tussen bijzonder ruimtebesparende of bijzonder gebruiksvriendelijke depots met een dak dat kan worden geopend, wijd openende en afsluitbare deuren, en voldoende ruimte voor meerdere vaten met reeds gemonteerde pompen. Compacte opslag voor gevaarlijke stoffen: containers voor gevaarlijke goederen of depots voor gevaarlijke stoffen voor binnen en buiten – kom nu meer te weten of bestel direct!

In de categorie Opslagcontainers voor gevaarlijke stoffen bieden wij u producten van de volgende merken aan: LaCont, eurokraft pro, eurokraft basic.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Breedte [mm]
940
940
6915
6915
-
Relevant
Aantal artikelen: 70

Depots en containers voor gevaarlijke stoffen: minimale opslag met maximale veiligheidBij de opslag van gevaarlijke stoffen zijn veiligheid en gebruiksgemak onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom worden vaten, kleine emballages of IBC's met bijbehorende media opgeslagen in depots en containers voor gevaarlijke stoffen. Hier komen de hoogste veiligheidseisen en een eenvoudige en veilige hantering samen.Wat kenmerkt depots voor gevaarlijke stoffen?Depots of containers voor gevaarlijke stoffen zijn een alles-in-één oplossing voor de opslag van gevaarlijke stoffen in een beperkte ruimte volgens de voorschriften. In tegenstelling tot een opslagfaciliteit voor gevaarlijke stoffen die u inclusief alle veiligheidsmaatregelen moet opzetten en scheiden van andere bedrijfsruimten is een depot voor gevaarlijke stoffen direct na levering klaar voor gebruik. U kunt verschillende uitvoeringen bestellen voor vaten, kleine emballages of IBC's en kiezen uit talloze varianten:  • Containers voor gevaarlijke goederen en opslagfaciliteiten voor waterverontreinigende stoffen, agressieve chemicaliën of ontvlambare stoffen

  • Voor buiten- en binnenopslag op het bedrijfsterrein

  • Verschillende afsluitbare deurvarianten afhankelijk van de beschikbare ruimte

  • Afhankelijk van het model geschikt voor actieve en/of passieve opslag van ontvlambare vloeistoffen

  • Met comfortdetails zoals aftapstation, oprijplaat, scharnierende daken enz.


Opslag van gevaarlijke stoffen in containers en kunststof depots is ideaal voor bedrijven die een beperkt aantal emballages opslaan en hun processen voor het hanteren van gevaarlijke stoffen en de opslag van gevaarlijke stoffen kosteneffectief en efficiënt willen optimaliseren.Welke container voor gevaarlijke stoffen voor welke media?Let bij elk product in ons assortiment op de informatie over geschiktheid voor media en GHS-categorieën. In het algemeen geeft het materiaal van het depot voor gevaarlijke stoffen een indicatie van de geschiktheid voor media.  • Kunststof depots voor gevaarlijke stoffen zijn corrosievrij, weerbestendig en kunnen worden gebruikt voor waterverontreinigende media en chemicaliën.

  • Containers voor gevaarlijke stoffen van verzinkt staal zijn geschikt voor ontvlambare en waterverontreinigende media. De informatie over actieve en passieve opslag op de betreffende installatieplaats moet ook hier in acht worden genomen.


Naast de markeringsvereisten voor opslag en emballages moet u ook voorzorgsmaatregelen nemen om lekkages te beheren en regelmatig de functionaliteit van alle onderdelen in het depot controleren. Vervang indien nodig opvangbakken en dergelijke.Onze informatie over de opslag van gevaarlijke stoffen volgens de voorschriften geeft u nog meer details. Wij beantwoorden uw vragen ook graag persoonlijk. Neem daarvoor gewoon contact met ons op.