Blikken

Dit maakt deel uit van elk bedrijf: veegblik en handschepje helpen u om vuil op te ruimen. Of het nu gaat om gebruik buitenshuis, op kantoor of in de voedingsmiddelenindustrie, hier vindt u het juiste veegblik voor elke behoefte.

In de categorie Blikken bieden wij u producten van de volgende merken aan: FLORA, Vikan, eurokraft basic, CEMO, KS Tools, Rubbermaid, Unger, Vermop.

Merk
Duurzaamheid
Materiaal
Relevant
Aantal artikelen: 31

Veegblikken en handschepjes nemen alles op de schop!Alleen met een veegblik wordt de handveger een bruikbaar schoonmaakgereedschap. Tot zover duidelijk, maar er zijn goede redenen om de selectie nader te bekijken. Want veegblikken en handschepjes zijn veelzijdig en nemen echt al het vuil op de schop, als het model goed is.Wat zijn de voordelen van veegblikken met een lange steel? Zijn er nadelen?Het belangrijkste voordeel ligt voor de hand: U hoeft niet te bukken bij het verzamelen van het vuil. Bovendien kunt u tegelijkertijd vegen en het vuil comfortabel naar de vuilnisbak transporteren. Door de grotere actieradius moet u echter de vuilniszak op de reinigingswagen legen met wat meer acrobatiek en balans in de vuilniszak.Aan de andere kant kunt u met deze handvegerset ook comfortabel en ergonomisch werken op plaatsen waar geen elektriciteit of ruimte is voor veegmachines of andere gemotoriseerde reinigings- en sanitaire apparaten.Als u het echter echt grondig wilt reinigen of hardnekkig straatvuil wilt verwijderen, kunt u in de meeste gevallen beter een hogedrukreiniger gebruiken.Aan welke voorwaarden voldoen blikken en handschepjes voor de voedingsmiddelenindustrie?Veegblikken en handschepjes worden niet alleen gebruikt voor de tussentijdse reiniging in de productieruimte. Ze zijn ook geschikt voor het transport en de kwaliteitscontrole van tussenproducten of grondstoffen.Idealiter zijn ze gemaakt van glad polypropyleen, zijn ze gemaakt uit één stuk en vertonen ze geen materiaalslijtage. Zelfs met dikke rubberen handschoenen zijn ze gemakkelijk te hanteren en ze hebben felle kleuren om het toepassingsgebied te beperken.Welke details zijn belangrijk voor veegblikken?Als u in één stap bladeren of grof vuil wilt opvegen en verzamelen, zijn handschepjes met een bijzonder groot grondvlak en hoge zijranden nodig.Compacte veegsets zijn ook voldoende als lichte aanvulling op dweilmoppen en stofzuigers. Bij bedrijfsmatig gebruik moet u altijd kiezen voor bijzonder duurzame en robuuste modellen waarvan het materiaal ook is ontworpen voor contact met typische industriële reinigingsmiddelen.Als we de keuze makkelijker voor u kunnen maken, neem dan persoonlijk contact met ons op.