Verzendenveloppen, enveloppen

Wat zit er in dit pakket, hoe zwaar is het, uit welk land komt het, is het gezond, verzekerd, schadelijk? Om dat allemaal uit te vinden, hoeft u niet per se in het pakket te kijken, maar op de transportdocumenten die op het pakket worden aangebracht. Natuurlijk kunt u zulke informatie ook gebundeld in een envelop versturen. En enveloppen bieden wij ook aan.

Verzendenveloppen voor transportdocumenten versnellen uw goederenlogistiekHoe groter, zwaarder of omvangrijker het pakket, hoe gemakkelijker u het voor uw klanten moet maken om het aan te nemen en toe te wijzen. Dit wordt gewaarborgd door de juiste verpakking en belangrijke details zoals insteekhoezen voor documenten in documenthoezen. Voor kleine goederen en papierwaren is ons assortiment verzendenveloppen er voor u.
Welk materiaal voor documenthoezen is de beste keuze?Wij kunnen u verzendhoezen van karton of ondoorzichtige folie leveren. De kartonnen variant als verpakkingsmateriaal scoort op milieuvriendelijkheid en sterkte, terwijl de speciale foliezak rekening houdt met privacy-eisen en voldoet aan een speciale ISO-norm.
De wrijvingscoëfficiënt volgens ISO 8295 geeft aan hoe gemakkelijk een pakket over sorteerbanden en distributiestations bij pakketdienstverleners glijdt zonder vast te lopen of weg te glijden. Speciale folies hebben hier een streepje voor op kartonnen verpakkingen en zijn daarom bijzonder geschikt voor de expresverzending van geschikte kleine goederen.
Een verzendnelop voor transportdocumenten op een pakket plakken: waar moet ik rekening mee houden?Met een verzendenvelop voor documenten kunnen ontvangers of douanebeambten een zending goederen snel controleren en toewijzen zonder dat zij het pakket hoeven te openen. Dit is het grote voordeel van de speciale verzendenveloppen, die u bij ons kunt bestellen met of zonder bedrukking in signaalkleur. Voor bepaalde bestemmingen is het zelfs verplicht een pakket met een verzendenvelopvoor documenten te versturen.Begeleidende exportdocumenten, vrachtbrieven of andere belangrijke transportdocumenten met betrekking tot de zending moeten altijd plat en volledig op de bodem van de doos in de verzendenvelop voor documenten worden gelegd. De positie moet zo worden gekozen dat de ontvanger en belangrijke details in één oogopslag kunnen worden genoteerd.Meestal is de bovenkant van de verpakking geschikt voor verzendenveloppen voor transportdocumentendocumenten. Voor grotere afmetingen moet u overschakelen op de zijkanten van het pakket, we hebben hiervoor ook grote verzendenveloppen. Afhankelijk van de verzending en de bestemming is niet alleen de positie van de verzendenvelop voor transportdocumenten van belang, maar ook de sortering van de documenten in de hoes. Pakketdienstverleners en de douane kunnen hierover gedetailleerde informatie verstrekken.Meer informatie over ons assortiment verpakkingen en bijbehorende toebehoren zoals weegschalen en dergelijke kunt u echter rechtstreeks bij ons verkrijgen. Neem gerust contact met ons op!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Briefweegschalen | Handafrollers | Digitale weegschalen | Precisieweegschalen | Kartonnen dozen | Krimpfolies | Verpakkingstoebehoren | tesa plakbandafrollers