Golfkartonnen vouwdozen

In onze webshop vindt u allerlei soorten kartonnen dozen: stansdozen, vouwdozen, dozen met stolpdeksel, verhuisdozen en nog veel meer. Kartonnen dozen beschermen uw goederen en vergemakkelijken het transport ervan.

Dozenzoeker

Meer dan 2000 dozen onmiddellijk beschikbaar

Kartonnen dozen – goed verpakt is half gewonnen
Wist u dat het huidige wereldrecord pizzadozen vouwen 13 in een minuut is? Maakt u zich geen zorgen, we willen u niet aanzetten om dit na toe doen. Er zijn immers dingen die minstens even belangrijk zijn als snelheid. Dat wat u verzendt in zijn geheel bij de klant aankomt, bijvoorbeeld. Als het geen pizza's zijn, vindt u bij kaiserkraft zeker de juiste doos, evenals de juiste toebehoren voor de verzenddozen.
De juiste verzenddoos is het halve werk...Niet alleen als u producten naar klanten verstuurt, maar ook als u goederen veilig wilt opslaan of als u verhuist. In alle drie de gevallen kunt u terugvallen op onze beproefde vouwdozen. De kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten en met draagvermogens van drie tot 70 kilogram – scheurvast, vochtbestendig en ongevoelig voor temperatuurschommelingen. De pakket dozen zijn ook gemakkelijk in elkaar te zetten als u toch nog een nieuw record wilt vestigen.
Het gaat nog sneller met verpakking dozen met schuifdeksel. Deze zijn bovenal bijzonder veerkrachtig en daarom ook geschikt voor zware transportgoederen. Voor kwetsbare inhoud vindt u noppenfolie en schuimfolie, inpakpapier en rollen golfkarton, maar ook verpakkingsmachines. U kunt ook meteen kiezen voor een gevoerde schuifdoos. Hierin blijven ook dure elektronische onderdelen intact.
Vouwdozen en hun toebehoren: lijmen en vastzetten
Als de kartonnen doos is ingepakt, moet hij goed worden verzegeld. Daartoe zijn sommige van onze vouwdozen voorzien van een zelfklevende verzegeling. Anders kunt u bij kaiserkraft plakbanden en plakbandafrollers vinden. U kunt meerdere kartonnen dozen op een pallet verpakken en ze vastzetten met stretchfolie. Doe er dan een verzendhoes bij met een afleverbon en klaar is kees. Wij bieden ook foliezakken en foliesnijders, weegschalen, verpakkingstafels en een breed scala aan andere verpakkingsmaterialen en toebehoren.