Deurstoppers

Klein, praktisch, decoratief: deurstoppers zijn niet meer weg te denken uit kantoren en dergelijke. Ze voorkomen dat deuren onbedoeld dichtslaan en bevorderen een communicatieve sfeer. Omdat open deuren uitnodigen tot uitwisseling van ideeën. Van klassieke wanddrempelstoppers tot vloerstoppers in moderne ontwerpen tot deurstoppers voor buiten: ontdek de selectie in de online shop van kaiserkraft!

In de categorie Deurstoppers bieden wij u producten van de volgende merken aan: Wagner.

Deurstoppers - houden uw deuren betrouwbaar openOpen deuren bevorderen een communicatieve werksfeer. Met deurstoppers en deurbuffers kunt u voorkomen dat deuren onbedoeld dichtslaan door tocht. Van eenvoudige vloerdeurstops die in elk interieur passen tot robuuste modellen met wiggen voor buitengebruik: er is een geschikte deurstop voor elke deur. Deurstoppers voor binnendeuren beschermen ook muren - omdat ze voorkomen dat deurklinken per ongeluk de muur raken en daar sporen achterlaten.Deurstoppers voor flexibel gebruik of voor vaste montageDeurstoppers zijn onderverdeeld in vaste en flexibele modellen. De laatste worden eenvoudigweg geplaatst waar ze nodig zijn. Ze hebben een gewicht tot één kilogram en houden de deuren dus stevig open. Dankzij de rubberen onderkant laten de deurbuffers ook geen sporen na op gevoelige vloeren zoals parket.


Permanente deurstoppers met een praktische wig kunnen worden vastgeschroefd of vastgelijmd op gladde vloeren. Zo houden ze deuren betrouwbaar open. Deurstoppers voor wandmontage worden ook permanent geïnstalleerd. Ze voorkomen dat deurklinken de muren raken en beschadigen. Welke variant je ook kiest: Dankzij hun moderne look in geborsteld roestvrij staal passen de rvs deurstoppers in elk interieur.Ontdek deurbuffers en andere kantoorbenodigdhedenNaast deurbuffers & -stoppers voor binnen- en buitendeuren kun je bij kaiserkraft ook terecht voor andere kantoorbenodigdheden - van vloerbeschermingsmatten tot voetsteunen en rolkrukken. Wil je advies over de inrichting van je kantoor? Neem dan contact met ons op. Ons vriendelijke serviceteam helpt je graag persoonlijk!Deze producten zijn misschien ook interessant voor jou:Beschermende (tafel)matten | Dienbladwagens | Kabelgoten & -geleiders | Kleding Lockers | Ladeblokken | Monitorarmen | DURABLE documenthouders