Opvangbakken

Voor een veilige opslag, als opvangmogelijkheid bij lekkages of voor een veilig transport: opvangbakken en bodemopvangbakken zijn onmisbaar bij de omgang met waterverontreinigende vloeistoffen. Ontdek opvangbakken voor verschillende behoeften bij kaiserkraft, van universele bakken voor kleine emballages tot verzinkte bodemopvangbakken en mobiele opvangbakken.

In de categorie Opvangbakken bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, eurokraft basic, CEMO, asecos, Justrite, LaCont, PRESSOL, hofe.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
16
16
2110
2110
-
Relevant
Aantal artikelen: 228

Opvang- en bodemopvangbakken – gevaarlijke vloeistoffen opvangen, opslaan, vervoerenOf het nu gaat om het onderhoud van machines of om het voorkomen van gevaren: als het gaat om vloeistoffen die schadelijk zijn voor het milieu, zijn speciale containers verplicht voor de opslag en verwijdering ervan: opvangbakken. In alle sectoren van de industrie, de werktuigbouw en de bouw, waar brandstoffen, koelvloeistoffen, smeermiddelen, oliën, lakken, logen of zuren worden gebruikt, worden opvangbakken of verschillende soorten bodemopvangbakken gebruikt.Opvangbakken voor elke behoefteDe keuze van de juiste opvangbak hangt af van verschillende factoren. Daarom bieden wij u opvang- en bodemopvangbakken in alle mogelijke afmetingen en diktes en met verschillende opvangcapaciteit. Bijvoorbeeld, voor welke vloeistoffen moet de bak geschikt zijn? Wordt deze opgeslagen in een kast of op pallets? Wilt u afzonderlijke vaten, kleine emballages of meerdere grote vaten tegelijk opslaan of vervoeren?In principe geldt het volgende: het materiaal van de opvangbak moet bestand zijn tegen de op te vangen vloeistof. Voor waterverontreinigende en ontvlambare vloeistoffen is een stalen bak de juiste keuze. Voor agressieve chemicaliën, zoals bijtende zuren, zijn daarentegen opvangbakken van kunststof of corrosievrij roestvast staal geschikt.Maar niet alleen het materiaal, van plaatstaal tot polyethyleen tot PVC, is doorslaggevend bij de keuze. Afhankelijk van de soort gevaarlijke stof en de opslag, kunt u kiezen tussen opvangbakken met afvoer, op wieltjes, met voeten of als stelling voor vaten en kleine emballages. Als u hele vloeroppervlakken veilig wilt benutten, bent u goed geoutilleerd met grote bodemopvangbakken.Omgaan met gevaarlijke stoffen: koop opvangbakken en meer bij kaiserkraftNaast opvangbakken en bodemopvangbakken vindt u bij kaiserkraft tal van andere producten voor uw professionele omgang met gevaarlijke stoffen. Het gamma omvat allerlei containers, zoals vaten, tonnen of tanks, opslagkasten voor gevaarlijke stoffen en nog veel meer. Bel ons als u vragen heeft over de keuze van opvangbakken of andere artikelen voor uw beheer van gevaarlijke stoffen.Wilt u meer weten over de opslag van gevaarlijke stoffen? Alles wat u moet weten, kunt u lezen in ons handboek voor het opslaan van gevaarlijke stoffen volgens de voorschriften. U kunt ook meer te weten komen over de opslag van ontvlambare stoffen en waterverontreinigende stoffen in opvangbakken.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Vaten met wijde hals | IBC-containers | Oogdouches | Reinigingsmachines | Oliebindmiddelen | Elektrische pompen | Justrite veiligheidskannen