Poetsdoeken, reinigingsdoeken

Vloeistoffen, vetten, olie – verdwenen als sneeuw voor de zon. Vlekken, spetters en vegen – foetsie... Met slechts één klik komt u bij ons poetspapier terecht. Ze zijn veelzijdig te gebruiken en vegen alles weer schoon.

In de categorie Poetsdoeken, reinigingsdoeken bieden wij u producten van de volgende merken aan: TORK, Kimberly-Clark, Bio-Circle, Rubbermaid, Unger, Uvex.

Uw filters
Merk
Duurzaamheid
Breedte [mm]
400
400
600
600
-
Relevant
Aantal artikelen: 28

Schoonmaakartikelen voor een snelle verwijdering van vlekkenWrijven, drogen, absorberen – onze reinigingsdoeken zijn universeel inzetbaar tegen vlekken, smeren of lekkende vloeistoffen. Aangezien er op het werk vaak iets misgaat, hebben wij meer dan één rol voor u.Industriële reinigingsdoeken voor oppervlakken en handenHet mooie van onze schoonmaakdoeken is hun veelzijdigheid. Of het nu gaat om handen, machineonderdelen of tafelbladen, olie, water of vuil – één of twee handgrepen en netheid zijn weer van groot belang. Het is belangrijk dat u bij het schoonmaken naar de juiste doek grijpt. Voor lichte vervuiling ontvangt u in onze winkel praktisch poetspapier. In hardnekkige gevallen kunt u het beste een van de volgende opties kiezen:  • Industriële reinigingsdoeken in hybride kwaliteit zijn geschikt voor het nat afnemen van vuile oppervlakken, het reinigen van machineonderdelen en gereedschappen en het reinigen van handen en machines van vetten en oliën.

  • Reinigingsdoeken in TAD-kwaliteit worden gekenmerkt door een bijzonder hoge scheurvastheid en waterabsorptie.

  • Doeken in fleecekwaliteit hebben de hoogste reinigingsprestaties. Ze absorberen zelfs metaalspanen en kunnen meerdere malen worden gebruikt.


Speciaal voor het lekkagebeheer zijn bij kaiserkraft absorptiedoeken verkrijgbaar. In onze FAQ kunt u te weten komen waar het allemaal om gaat en waarom ze ideaal zijn voor de omgang met gevaarlijke stoffen.Reinigingsdoeken altijd bij de hand – gebruik wandbeugels en vloerstandaardsGeen zoeken meer: Wandbeugels geven de poetspapierrollen een stevige plaats. Onze dispensersets voor poetspapier combineren mobiele vloerstandaards met een afvalzakhouder. Dit betekent nog minder lopen en nog meer reinheid.Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers toegang hebben tot optimale apparatuur, niet alleen voor het verwijderen van vlekken, vindt u bij kaiserkraft een groot assortiment producten voor industriële reiniging en fabrieksapparatuur. Laat u nu inspireren en haal het maximale uit elke werkplek.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Entreematten | Vloerstofzuigers | Reinigingsmachines | Vloerreiniging | Pedaalemmers | Bezemkasten | Kärcher stofzuigers